zondag 23 augustus 2015

Get Well Soon

Hallo allemaal,

Hebben jullie de vakantie er al op zitten? Hopelijk heb je lekker weer gehad. Dat viel in Nederland nog wel eens tegen, of ik vond het loeiheet of het regende. Maar goed, met regen hebben we wel lekker de tijd om aan de freubeltafel plaats te nemen. En zo heb ik deze kaart gemaakt.


Wat is er nou leuker dan een kaart te versieren met een mooie rand. Deze kaart heeft van mij de boogjes gekregen die ik gemaakt heb met de blauwe boogjes stans.


De binnenste vouw heeft de "ladybugs" rand gekregen. Ik vind dat zo`n lief randje. En hij hoeft niet perse in het rood met zwart. Hier heb ik hem alleen maar uit Kraft papier gestanst en met wat bruine inkt voorzien van stippen. 

6410/0338 Sending Messages Banner tekst

Op de rechtervouw heb ik een banner met tekst geplakt. De tekst "get well soon" vond ik wel passen bij het meisje met de aardbei


Op de linker vouw heb ik twee grote bladeren geplakt die ik uit Kraft had gestanst. Met daarop wat groene bladeren die ik met de vintage flourishes heb gemaakt. 

6002/0332 Garden Blad 2

Samen met een paar soft board puzzelstukjes en wat bloemetjes. Ook zit er nog een vlinder op, die heb ik met de blauwe vlinderstans gemaakt.


En voor de liefhebbers, de afbeelding heb ik ingekleurd met L`Aquarelle van Sennelier.
Daarna uitgeknipt en op de kaart verwerkt.

6002/0370 Blauw Rand lieveheersbeestjes

Zo, ik heb me dus niet verveeld tijdens de regenbuien. Ik vind het heerlijk om dan te kleuren en te freubelen. En ik denk jullie ook wel.
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: