dinsdag 25 augustus 2015

Sea You


Hallo allemaal,

Hier ben ik weer eens met een kaart en natuurlijk heb ik weer allemaal mooie materialen van Noor! Design gebruikt. Ik hou heel erg van de zee en maak dan ook graag kaarten met dit thema.

Met de serie Seashore is dat helemaal perfect natuurlijk want daarmee kun je jezelf naar hartenlust uitleven met het papierblok, paper & pictures, stansen en stempels.


Ik heb voor de mooie vorm een shape mal van Dutch Doobadoo gebruikt en als basis kraft karton genomen. Ik heb voor deze kaart het prachtige designpapier uit het paperblok van Seashore gebruikt.


Ik heb bij het plaatje een soort van patrijspoortje gemaakt door middel van 2 ronde snijmallen in elkaar te leggen en zo je papier te snijden. Wat plakparels er op en het lijkt net echt.


Achter het plaatje heb ik een stukje ribbelkarton gebruikt.  Dit breekt altijd wel vind ik en geeft een erg leuk effect.


Het bootje heb ik 2 x gestanst en het blauwe stukje afgeknipt en op de rand van het bootje geplakt.


Dit zijn de  touw en boot Vintage Flourish stansen die later zijn uitgekomen. Ze passen zoals je ziet er perfect bij!

6003/0057 Noor! Design Vintage Flourishes Zeilboot       6003/0058 Noor! Design Vintage Flourishes Zeilknoop

Dit was mijn jaartje weer voor vandaag. Ik ben benieuwd of jullie dit thema net zo leuk vinden als ik.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: