donderdag 27 augustus 2015

Sketch It Challenge

Voor diegenen die bekend zijn met ons Noor! magazine zegt de term "Sketch It" natuurlijk wel wat. In iedere uitgave van ons blad maakt Tiets voor jullie weer een sketch met daarbij stappenfoto's voor de opbouw van een kaart.

Pak dus het Noor! magazine nummer 7 er gauw bij en zoek de Sketch It en doe mee met onze uitdaging: 

Dit is mijn bijdrage geworden.
Ik maak graag rechthoekige staande kaarten dus ik kon helemaal mijn ei kwijt in deze sketch. De buitenmaat van de kaart is 16 x 11,5 cm en deze heb ik gesneden uit mosgroen linnenkarton. Daarop heb ik wit cardstock en vervolgens designpapier gemat. 


Het papier wat ik gebruikt heb komt uit het Noor! Design Botanical blok. 


De Noor! Design hoekjes zijn leuk om achter een stempelafdrukje te gebruiken. Het hart komt uit de Noor! Design Collectie Sending Love. Werk je kaart af met een persoonlijke tekst. 


Maak een toef met gestanste blaadjes en bloemen. Vouw de hoekjes van de blaadjes van de Floral Flourishes om met je nagel en je krijgt een heel leuk effect. 


Wat moet je doen om mee te kunnen doen aan deze uitdaging? Mail je kaart naar:


En Tiets verloot ook een prijs onder alle inzendingen en dat is deze Noor! Design Winter Wishes stempelset:Meedoen kan tot en met 11 september dus doe je best!


 

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen:

  1. Such a beautiful card, you´ve made here, I really love all the beautiful layers, they look fabulous.

    BeantwoordenVerwijderen