maandag 31 augustus 2015

There's Snow friend like you.

Zo in deze warme week , kom ik met een verfrissend kaartje! Voor mij dolle pret want geef mij maar nieuwe winter en of kerst papiertjes, bijpassende mallen  en je hoort Tiets niet meer hoor!

Dus ik ben weer druk in mijn hobbykamer aan de gang gegaan en vandaag laat ik jullie het resultaat zien. De  nieuwe cirkel stans heb ik om een plaatje van Pion design  geplakt en daaraan vast heb ik de handschoentjes gehangen.


Achter het plaatje nog wat verbandgaas geschoven en onderin mogen de bloemen natuurlijk niet  vergeten worden. Een mooi takje erbij wat gekrulde stengels en dan nog een nieuwe winter tekst
erbij geplakt . Deze is met een ronde pons geponst.

6002/2042 Noor! Design Winter Wishes Circle Stars       6410/0124 Winter Wishes Clearstamp Stars      6002/2034 Winter Wishes Gloves & Hat

De ster stans heeft nog een plekje gekregen achter het papier zodat de punten nog mooi uit steken.
Als laatste nog even het mutsje erbij geplakt en de bond randjes natuurlijk weer met funflock behandeld!

6011/0319 Paperbloc Shabby Christmas

Ik hoop dat jullie een beetje verfrissing hierdoor hebben gekregen en wens jullie verder nog een mooie dag toe!          De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
   

          

3 opmerkingen: