vrijdag 2 oktober 2015

Noor! Design Demo - Hobbycentrum Leenen

Zaterdag 3 oktober staat er weer een Noor! design demo gepland en deze keer is dat bij Hobbycentrum Leenen te Asten. Dit is een prachtige, grote hobbywinkel met voor elk wat wils.

Joyce Martenszal daar de nieuwe artikelen laten zien die uitgekomen zijn in september en oktober. Joyce laat vandaag alvast een Shape Art kaart zien die ze gemaakt heeft voor deze dag. Met de nieuwe ijskristallen uit de serie "Winter Wishes".


Ze heeft de nieuwe  Shape Art Bel gebruikt. Deze Shape Art vorm heeft ze nagetekend op papier en daarna uitgeknipt. Ook de lagen daarna heeft ze met deze mal getekend en geknipt.


Hier op heeft ze diverse Noor! Design mallen uit de series Winter Wishes gebruikt. Zoals de tekst "winter", de grote ijskristal en lossen sneeuwvlokken. Het papier komt uit het "Be Merry" kerstblok.


Het plaatje komt uit een Paper & Pictures blokje van Noor! Design. Deze heeft ze in het frame geplakt. Onder de vlokken vandaag zie je een swirl uit de Happy Holidays serie.


Hier een greep uit de grote collectie van Hobbycentrum Leenen met Ada op de foto. We hopen je morgen daar te zien. Wolfsberg 9 te Asten. En er zijn naturlijk nog veel meer demo's om te komen bekijken en bewonderen!


2 opmerkingen: