maandag 9 november 2015

Magical Winter

Hallo lieve allemaal,

Tja, en als de herfst voorbij is krijgen we weer winter. En dat betekend ook weer kerstkaarten.
En ik vind het helemaal niet vervelend om die te maken. Er zijn zoveel leuke producten om er diverse creaties mee te maken.


Zo heb ik dit keer een doorkijk schudkaart gemaakt. Natuurlijk met mijn favoriete hertjes 6002/2029 en de bomen 6002/2056. Maar laat ik beginnen bij het begin. Ik heb de Card Art  uit kraft papier geknipt en deze voorzien van kerst designpapier 6011/0319. 

6011/0319 Paperbloc Shabby Christmas

Daarna heb ik de bol nog een keer geknipt. Op beide heb ik mica geplakt en deze d.m.v. dik foamtape op elkaar geplakt. Natuurlijk wel eerst wat schud materiaal ertussen stoppen. Daarna ben ik begonnen met het versieren van de kaart.


Aan de rechterkant heb ik de bomen en de hertjes geplakt. Het kleine ( dames ) hertje staat achter een boom en de grote staat voor de bomen. Hier heb ik wat diepte in gemaakt door te spelen met foamtape wat diverse diktes heeft. 

6002/2047 Noor! Design Holly Leaves

Zo komt er dus 1 hoger op als de andere. De hertjes heb ik nog even voorzien van wat bruine inkt en wat witte stipjes. De bomen hebben wat sneeuwballetjes gekregen.


Bovenaan de bol heb ik een strik gemaakt van raffia en wat tule. Daar weer een bloem op en onder de bloem heb ik nog een mistletoe geplakt die ik uit de sier kerst stans heb geknipt. 6002/2047 De rest van deze stans heb ik op de afbeelding geplakt.


En voor de fans van het inkleuren. Deze heb ik met L`aquarel van Sennelier ingekleurd


En hier nog even de achterkant van de kaart. Doordat deze kaart wel wat zwaar is heb ik de achterste staander iets schuiner geknipt  zodat het geheel wat meer achterover staat.

Ik vond het weer een feestje om deze kaart te maken en wie weet 
heb ik je aan een ideetje gebracht.

Fijne dag verder,


4 opmerkingen:

 1. Prachtiggg!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende schudkaart heb je ervan gemaakt Janet, ik kijk mijn ogen uit
  het is een plaatje geworden mijn complimenten.
  Hij staat op mij to do list
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen