zaterdag 6 februari 2016

Happy Valentine

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik weer eens aan de slag gegaan met een Pocket letter ik vind dit nogsteeds onwijs leuk om te doen en ook Noor! Design heeft inmiddels zoveel leuke spulletjes om hiervoor te gebruiken.


Hier zien jullie dus mijn variant op de pocket letter en dit keer heb ik gekozen voor het thema valentijn want nog even en het is weer zo ver! En hoe leuk is het om je geliefde of familie deze op te sturen zodat ze weten dat je aan hun denkt. 


Natuurlijk heb ik voor deze Pocket letter de ATC blokjes van Noor gebruikt namelijk de 6011/0409 en 6011/0405.

Ik heb deze blokjes gezamenlijk gecombineerd, het voordeel van deze ATC blokjes is dat ze al op maat zijn dus alleen nog even je cardstock op maat snijden en je kan gaan plakken. Ik vond dit juist een heel leuk effect hebben. En zo zie je maar dat je ze dus ook prima met elkaar kan combineren.


Op deze foto zien jullie dus dat ik de nieuwe Noortjes heb gebruikt deze passen mooi in dit thema dus die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik heb hierbij de tags 6003/0062 gebruikt en hier de Noor stempel 6410/0317 bij gebruikt en deze met rode inkt bestempeld. In mijn mason jar heb ik die gave kers stans 6002/0454 gebruikt.


Hier zien jullie dus nog even die nieuwe vintage florish die deze maand is uitgekomen en de berry sweet cherry stans die natuurlijk hartstikke mooi in de mason jar past.


Hier heb ik gekozen om de vintage florish fiets 6003/0064. De gave brievenbus die je ziet is een paper art van Dutch doobadoo ook uit de nieuwste collectie.


2x uit te stansen en bij de rode variant de wielen er deels af te knippen en het geheel op de kraft fiets te plakken zodat net lijkt alsof je fiets een ander kleur frame heeft.


Hier als laatste wil ik jullie nog even de nieuwe cupido mal 6003/0048 laten zien. Ook heb ik van Noor design de doily 6002/0278 weer gebruikt en deze in 2e geknipt. De envelop is gemaakt met de Dutch doobadoo mal en dat heb ik gekozen voor de kleinste maat.


Is het geen schatje deze mal ik vind hem echt onwijs leuk!

Ik wil jullie allemaal een heel erg fijn weekend wensen en voor de mensen die naar Carnaval gaan ook onwijs veel plezier wensen ! 

Liefs, 


2 opmerkingen: