maandag 29 februari 2016

Online Sketch Challenge

Hallo,

Een tijd geleden hebben we onze eerste online scrap-it gehad. Ik merk dat er veel zijn die dit erg leuk vinden maar ook dat er nog mensen zijn die zich afvragen hoe zoiets werkt. Dus ik zal dat eerst proberen uit te leggen.

Er word een avond gepland die bekend word gemaakt op Facebook. Ook zal er een lijstje komen te staan met de dingen die je nodig hebt. Of met maten van papier zodat je dat alvast klaar kan leggen.
Op de avond zelf ga je naar Facebook en bij het bericht van de scrap online kijk je bij reacties. Hier komen dan stappen in te staan wat je moet doen. Bijvoorbeeld. hint 1, snijd een strook van 12 x 10 cm en plak daar design papier op van 11,5 x 9,5 cm. Deze hint voer je dan uit en wacht je op de volgende hint. En zo heb je na diverse hints / stappen een creatie gemaakt. 

Heb je dit nog nooit gedaan, dan kan je ook een keertje meekijken om te zien hoe het werkt. Het is echt leuk om te doen. Zo hadden we mijn volgende kaart als allereerste Scrap - it online van Noor!Design.


De basis is een Kraft kaart waarop designpapier 6011/0704 is geplakt. Van andere kleuren designpapier uit hetzelfde bloc zijn er een strook en een vierkant op geplakt.  Een van de  aanwijzingen was, dat er een ronde stans bij moest. Zo heb ik gekozen voor de  vieuwmaster stans 6002/0451.

6002/0451 Blauwe mal Viewmaster

Verder nog een stukje ribbelkarton, een leuk plaatje en natuurlijk diverse bloemen  met bladeren 6003/0046. Een ticket met tekst heeft het voor mij afgemaakt. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is zo voor diegene die nog niet op de hoogte was van het online scrappen. Ook hebben we nog een online - pocketletter. en gaan we online een stempelkaart maken. Je leest het allemaal op Facebook bij de Noor!Design pagina`s.


De Online Challenge word gehouden in onze Noor! groep op Facebook. Dus mocht je nog geen lid zijn door op de afbeelding te klikken kom je meteen in onze groep terecht en kun je lid worden.

Tot de volgende keer.

3 opmerkingen: