vrijdag 15 april 2016

Tulips for You

Hallo Allemaal,

Een leuke techniek die je ook met de Noor! Design stempels kunt combineren is Paper Piecing. Dit wil eigenlijk zeggen 3d-en met stempels. Even wat anders dan inkleuren en het geeft toch een super leuk effect!


Ik heb hier de Noor! Design stempel Tulpen 6410/0341 voor gebruikt. Ik ben begonnen met de stempel op design papier te stempelen uit het blok Budding Spring 6011/0314. De takjes uit een groene tint en de bloemen uit een andere kleurtje. Deze knip ik vervolgens uit. Nu stempel ik de bloem op wit papier en geef deze kleur met blauwe inkt voor wat contrast.

6410/0340 Silhouette Stempel Narcis

Nu ga ik de uitgeknipte bloemen en takjes vorm geven met een bolpen. Ook be-inkt alle randjes en plak de delen met foamblokjes op het "witte" papier. Nu kan ik aan de slag met het Shape Art label te knippen en het designpapier daar bij te gebruiken.


Ik maak een leuke layout met stansen zoals het frame 6002/0459 en bloemenrand 6002/0476. Een leuke stempel er bij en het geheel is klaar.


De tekst stempel komt uit set 6410/0005. Dit is een te gekke set met allemaal Nederlandse teksten in allerlei thema's.

6410/0005 Stempelset Buttons Rond       

Ik hoop dat jullie de tag leuk vinden. Ik wens jullie een hele fijne dag en tot de volgende keer!


3 opmerkingen:

  1. Mooi!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had geen idee dat deze techniek zo heette, maar ik heb hem al wel vaker gebruikt. Ook gedeeltelijk. Bijvoorbeeld een stoel uit het DP en de persoon die er in zit inkleuren. Geeft ook een leuk effect. Je hebt er wel een super mooie tag van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De tag ziet er super uit, heel mooi gedaan!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen