zaterdag 3 september 2016

Winter Wonderland

Vandaag wil ik jullie een leuk nieuwtje vertellen. Na een pauze van ruim 2 jaar zal ik vanaf september het Noor! Design team weer gaan versterken en af en toe weer blogposten ga schrijven voor Noor! Design :) Nu ik weer een eigen hobbykamer heb en alles langzamerhand weer aardig op de rit begint te komen, wil ik weer wat oude dingen op gaan pakken, maar ook wat nieuwe uitdagingen weer aangaan :-)

Dit is mijn eerste kaartje om mijn "comeback" bekend te maken, gemaakt met de nieuwe Crafty Boutique - Winter Wonderland set die in de winkels ligt. Na de Knotsgekke Kaartendagen ga ik pas echt meedraaien bij Noor! Design, komende weken zijn nog iets te druk voor mij!


In dit set zitten 8 vel dubbelzijdig A4 designpaper, een Shape Art mal en een mooie stansmal van sterren. 


Ik heb er deze winterse kaart van gemaakt. De basis is van wit kaartkarton met daarop het designpapier uit het set. 

Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Happy Holidays - Reindeers       Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen

Voor de afwerking heb ik diverse stansjes van Noor! Design gebruikt. Zo zie je op de trapjes de mooie Happy Holidays rendieren en kerstbomen.


Rechts onder zie je nog de mooie hoek met ijskristallen, deze prachtige mal zit in het Crafty Boutique set.

Noor! Design - Happy Holidays - Santa with sleigh       Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel 

Aan de linkerkant de Winter Wishes ijskristal. In het midden een cirkel geplakt en daarop nog de Happy Holidays Santa with Sleigh verwerkt. Voor de afwerking nog wat sneeuwbolletjes op de kaart geplakt, wat scrappersfloss, belletjes en een tekst met label stickers.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

1 opmerking: