zondag 15 januari 2017

Get well soon


Dag dames,

Deze zondag heb ik eens heerlijk een freubeldag ingelast. Er lagen namelijk nog zoveel nieuwe spulletjes op me te wachten om gebruikt te worden dat dat hoog tijd werd. Niet zoveel gedaan de laatste 2 weekjes met Noor en manlief die vakantie hadden.


Ik heb als basis een ouder modelletje Shape Art genomen. Ik gebruik ze nog steeds allemaal met grote regelmaat. Vind dit toch net effe leuker dan een standaard vierkante kaart. Het designpapier op de kaart komt is van Noor! Design uit de Lavendel serie. 


Deze mooie fijne libelles komen uit een Dutch Paper Art vel van Dutch Doobadoo.


De bloemen heb ik gestanst uit designpapier met een Vintage Flourishes mal. Bol de bloemen op met een opbolpen en maak een parel in het hartje met een parelpen van Dutch Doobadoo. Achter de bloemen heb ik een Vintage Border mal van Noor! gebruikt. 


Het plaatje is van Syta en dat heb ik verwerkt in een blauwe Noor mal.
En tot slot heb ik de kaart natuurlijk aangekleed met elementjes uit het nieuwe Noor! Design La Vie est Belle stansblok Lavender.
6011/0383

Eindelijk mochten we er dan de schaar in zetten en ermee aan de slag. Het blok zit boordevol leuke stansjes met labels, borders, banners, bingokaartjes, journaling cards, postcards en nog veel meer om je kaarten mee op te pimpen. Vanaf eind deze week liggen ze in de winkels!

   

1 opmerking:

  1. Wauw, prachtig! Vooral die paarse kleurtjes, ik heb het blok ook zaterdag gekocht en het is geweldig! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen