donderdag 19 januari 2017

Noor! Design Demo - Devo

Hallo allemaal.

Vandaag laat ik jullie een babykaart zien die ik van het prachtige Noor! Design - Papier & Stansblock La Vie Est Belle - Little Miracles gemaakt heb.


Als basis heb ik de Swing Card art mal "Trifold" van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik ben begonnen met wit karton en heb hierop het design papier passend gemaakt. De baby stansjes horen allemaal bij de One of a Kind set "Baby" van Noor! Design.Enkele heb ik uit roze karton gestanst en de anderen uit kraft karton. Ik heb alle stansjes bewerkt met witte gesso.

6011/0384 stansblok Baby

Aan de rechterkant heb ik een klein papieren kleedje gebruikt, met hierop een stukje ribbelkarton.
De label hoor bij het stansblok.Het plaatje zit ook in het stansblok, deze heb ik kleiner gesneden en gemat op een rechthoekige mal van Noor! Design, ook deze heb ik kleiner gemaakt, zodat ik alleen de mooie randen overhield. Het woordje Baby heb ik gemat op een stukje roze karton. Verder heb ik niet veel gebruikt, nog een paar houten sterretjes en plakparels.

6002/0638 One of a Kind Baby

Op 21 januari a.s. ga ik een demo geven bij Devo in Sneek. Ik heb dan natuurlijk alle nieuwe producten van Noor! Design bij me. Ik hoop nog enkele voorbeeldkaarten te kunnen maken.


Devo kun je vinden in Sneek, het adres is Grootzand 20. Misschien zie ik je daar.


Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking:

  1. Mooi Astrid! Wie weet lukt het om as. zaterdagmiddag even richting Sneek te rijden zou leuk zijn.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen