donderdag 26 januari 2017

Noor! Design Demo - HobbyVision

Goedemorgen allemaal,

Afgelopen dinsdagavond was er in de Facebook groep van Noor! Design een Sol (Scrap Online), deze keer gegeven door Ineke Bezemer. Ook ik heb gezellig mee gedaan. Ineke heeft alle hints online gezet, deze kun je HIER vinden.


Ik ben met het papier "Dirty Pastels" van Noor! Design aan de slag gegaan. Ik ben helemaal verliefde op deze ietwat vintage kleuren. Aan de zijkanten heb ik de mooie randmal Vintage Border 1 van Noor! Design gebruikt, ook deze heb ik uit roze karton gestanst.

6011/0504 Paper bloc Dirty Pastels

De rechthoekige mal van Noor! Design heb ik eerst uit roze karton gestanst, hierna heb ik dit zonder te stansen, dus alleen embossen , nogmaals gedaan met blauw karton, deze heb ik naderhand uitgesneden. Hierop heb ik het vintage plaatje geplakt. Dit heb ik ook gedaan met het bijpassend hoekje, hierop heb ik een strik gedaan van organza lint.


Links heb ik een bloementoefje gemaakt met de nieuwe bloemenstans/stempel "Crafty Coctail Flowers 2" van Noor! Design. Ik heb gestempeld met Versafine - Mini - Smokey Grey. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de vintage flourishes stans swirl/takje (blauw) en de blaadjes blad 1 (groen).

6004/0009 Crafty Cocktail Bloemen 2st

De tekst heb ik gestempeld en hier vervolgens een banner van gemaakt. Op het onderste gedeelte heb ik deze takjes nogmaals gebruikt. Hierop heb ik nog een Postage stamp gedaan. Zo ... dat was het even voor vandaag,  als je zin hebt om deze easelcard ook te maken, ga dan snel naar het Noortje Design team blog, want hier staat precies omschreven hoe je deze easel card maakt.

IMG-1304 - Groot


Volgende week ben ik bij HobbyVision in Rijssen, daar geef ik een demo met de nieuwe artikelen van Noor! Design en Dutch Doobadoo. Misschien zie ik je dan?

6002/0631 Blauw kadermat met ronde hoekjes (4st)

Ik wens jullie nog een hele fijne dag toe.


2 opmerkingen: