donderdag 9 februari 2017

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een mannenkaart zien, niet mijn favoriete kaart om te maken hoor.


Ik heb hierbij de nieuwe mask art stencil van Dutch Doobadoo gebruikt, de Gears. Deze stencil is van nieuw materiaal gemaakt, waardoor hij heel erg dun is, ideaal om met een dabbertje en Versamark te werken. Ik heb dus eerst rechtsonder de mask stencil neergelegd, daarna met een dabbertje en Versamark wat inkt aangebracht. Vervolgens heb ik dit ingekleurd met PanPastels. Hierna heb ik dit eerst gefixeerd.

Joy! Crafts - Clearstamp Sending Messages - Old Letter

Daarna heb ik met de stempel "Old Letter" van Noor! Design en Versamark de achtergrond bestempeld. Hierbij heb ik wel even de Gears afgedekt. Hierna heb ik weer PanPastels aangebracht.bMet een licht draaiende beweging ga je van buiten naar binnen toe werken. De randen heb ik iets donkerder aangezet. De vintage auto heb ik gestempeld met donkerbruine Stazon, hierna ook dit plaatje weer een beetje ingekleurd met PanPastels. Deze auto hoor bij een mooie serie clearstamps Retro auto's van Noor! Design.

Noor! Design - Clearstamp - Retro auto`s

Verder heb ik nog een paar Gears van Noor! Design gestanst en deze verwerkt op mijn kaart.

Noor! Design - Cutting stencil - Gears 4stNoor! Design - Clear stamps - Banner text

Vergeet niet alles nog even te fixeren ! De tekst heb ik op kraft karton gestempeld en hiervan een banner gemaakt. Ook deze tekststempel is van Noor! Design. Om het geheel af te maken, heb ik er nog een stuk touw omheen gewikkeld.

Ik hoop dat ik jullie met deze mannenkaart ook weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

1 opmerking:

  1. Prachtige mannenkaart. Ook ik vind het meestal moeilijk om een mannenkaart te maken, je hebt mij met deze weer geïnspireerd, dank daarvoor. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen