donderdag 23 februari 2017

Life is better with friends

Goedemorgen allemaal,

Ik heb de nieuwe hoek Vlinders van Noor! Design gebruikt, deze heb ik achter een stukje design papier geplakt. Op de vlinders heb ik een paar plakparels gedaan. Als basis heb ik een Dutch Doobadoo Shape art "Frames Label" gebruikt.


Uit donkerbruin design papier heb ik de mooie ovaal van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik linksboven onder het design papier geschoven. Aan de rechterkant heb ik een papieren kleedje gedaan.

6002/0764 Blauw Hoek vlinders

Het  afdrukje is van Wild Rose Studio "Bunny with Teddy", ik heb deze keer ingekleurd met Gansai Tambi, hiervoor heb ik een waterpenseel gebruikt. Rondom het afdrukje heb ik Frantage Enamel gedaan, kleur Marine. Het afdrukje heb ik schuin opgeplakt op een rechthoek mal van Noor! Design.


Onder het bloementoefje heb ik de prachtige klimop mal van Noor! Design gebruikt. Aan de rechterkant van het afdrukje heb ik weer eens een stukje Soft board Honeycomb van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik wit gemaakt met Gesso.De kleine vlindertjes zijn paper laser art van Dutch Doobadoo. De tekst komt uit de clearsheet Bannerteksten van Noor! Design. Ik heb deze gestempeld met Versafine Smokey Gray.

6002/0386 Sending Messages Banners (2stuks)

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie ook weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje, nog een fijne zondag toegewenst en tot de volgende keer !

2 opmerkingen: