donderdag 23 maart 2017

Hello Spring

Hallo allemaal, 

Volgens de voorspellingen wordt het mooi weer met hogere temperaturen. Voorjaar dus, van mij mag het hoor, ben de winter alweer zat.


Noor! Design heeft weer een mooie One of a Kind set "Spring" uitgebracht. Deze heb ik verwerkt op mijn laars. De laars is een Dutch Doobadoo Card art mal. Wat een leuk modelletje is dit toch. 
Ik heb hierbij het papier Dirty Pastels van Noor! Design gebruikt. Het afdrukje is van Magnolia, ik heb haar ingekleurd de Aquamarkers van Winsor&Newton. De vogeltjes, de kruiwagen, de takjes en de tekst Hello Spring komen uit de nieuwe One of a Kind set, de bezem en schep die ik liggend erop geplakt heb, komt uit de oudere One of a Kind set "Spring" (deze is van vorig jaar).

Noor! Design - One of a Kind - Spring   Noor! Design - One of a Kind - Spring set

Ik heb alles weer een beetje bewerkt met witte Gesso. Linksboven op de laars heb ik nog een vlieg gedaan, dit is laser paper art van Dutch Doobadoo, helaas komen met het mooie weer ook de insecten weer tot leven. Aan de rechterkant heb ik nog een paar plakparels geplakt. Verder heb ik nog een stukje ribbelkarton, een papieren kleedje en een stukje touw op de laars verwerkt.

Ik hoop dat ik jullie alvast een beetje voorjaar heb kunnen brengen met een beetje inspiratie. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: