donderdag 16 maart 2017

Noor! Design Release April

Goedemorgen dames,

Vandaag is het tijd voor de nieuwe atikelen van Noor! Design. Er komt een hele nieuwe serie "At the Farm". Natuurlijk ook aanvulling voor de reeds bekende lijnen zoals "life is a Journey" en "Crafty Cocktail". Neem maar eens een kijkje.

foto van Jolanda Bergmans.


foto van Jolanda Bergmans.

De Noor meisjes zijn voor jullie alweer aan de slag gegaan met deze nieuwe spulletjes. Stuk voor stuk laten ze een nieuw artikel uit de collectie zien, en laten jullie heel veel leuke mogelijkheden hiermee zien. Daarom hebben we hier een bloghop aan verbonden. 

Hier vinden jullie alvast wat sneakjes:

Je start met hoppen bij het blog van Ineke.


Ineke






We hebben aan deze release ook weer een bloghop verbonden.

Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
  • Hop van 16 maart t/m 18 maart langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuke prijs! Het wordt een leuke verrassing van Noor! Design.

We hopen dat jullie allemaal gezellig zullen gaan hoppen langs alle blogs van de Noor! meisjes en dat we jullie hebben mogen inspireren. 

Heel veel plezier!


27 opmerkingen:

  1. Wat een mooie creaties weer! Geweldig!
    En die lijn...die komt zeker in mijn bezit vooral "At the farm"totaal mijn favoriet!

    Geweldig bloghop weer!
    x
    Diana's Creations

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooie inspirerende dingen heb ik weer gezien. wouw echt weer super om al dat moois weer te zien.
    groetjes Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn de creaties weer allemaal even prachtig!! Leuk om het allemaal na mekaar te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke bloghop weer met de nieuwe artikelen van Noor design. De DT dames hebben weer erg hun best gedaan, prachtige creaties! Ben bij iedereen langs gehopt en veel inspiratie opgedaan! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heeft het designteam weer prachtige creaties gemaakt met die schitterende nieuwe stansjes ...het was een aangename bloghop...heb weer veel inspiratie opgedaan...
    het is dan ook helemaal mijn ding deze 'At The Farm" collectie...
    Mijn boerinnenhart gaat daar echt sneller van kloppen...
    groetjes en een fijne donderdag
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb ik weer prachtige creaties gezien. Bedankt voor al de inspiratie, hier kunnen we weer mee aan de slag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een geweldig design team zeg! Ik heb mijn ogen uitgekeken en veel inspiratie opgedaan! Ik heb nog veel te leren/oefenen!
    Lieve groetjes Irina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige en zoveel verschillende creaties om te bewonderen, allemaal schitterende voorbeeldcreaties, petje af voor het team....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Thanks for another wonderful blog hop. Love all the projects from the DT. Great new releases, love them all.
    Groetjes, Valerija

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke bloghop heel veel mooie creaties hebben jullie gemaakt en die lettervlaggetjes is mijn favoriet
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke bloghop is het weer, zoveel mooie creaties voorbij zien komen. Als boerin heb ik mijn hart verloren aan "At the Farm". Dames bedankt. Grooetjes Stieneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik doe graag mee. Dus ik ga hoppen .het lijkt me erg leuk zoals jullie al iets laten zien. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heb genoten van alle schitterende creaties. Zo leuk dat iedereen met verschillende matetialen heeft gewerkt. Leuke ideetjes opgedaan. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb alle projecten bewonderd. Wat was er veel te zien en ik heb weer toffe ideetjes opgedaan. De nieuwe producten zijn ontzettend leuk, maar die alfabetbanners vind ik ontzettend gaaf en staat dan ook boven aan mijn verlanglijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. so viele verschiedene tolle objekte von den designern, viele tolle neue produkte, von denen sicher wieder einige in meinem einkaufskorb landen werden, ihr verführer, lach....liebe grüße und macht weiter so, alles liebe, patty

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat een prachtige projecten heb ik bewonderd en leuke ideeen op gedaan het was weer super bedankt dames

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik heb genoten van de bloghop. Zo veel moois gezien en inspiratie opgedaan. Ik ben bij iedereen langs geweest. Wat een design team hebben jullie bij Noor-design daar mogen jullie trots op zijn. Leuk om te zien dat de alfabet banner heel vaak terug kwam op de meest uiteenlopende projecten. Zo leuk, een echt aanwinst. En dan natuurlijk de boerderij lijn, als boerin heb ik daar natuurlijk wel mijn hart aan verloren. Daar waren ook zulke leuke dingen mee gedaan. Kortom alle projecten waren zeer de moeite waard en doordat ze zo verschillend zijn ook erg leuk en verrassend om langs te hoppen. Alhoewel ik bijna vastliep bij Raf, want dat linkje werkte niet goed. Via een omweg toch alles bekeken. Mijn complimenten.

    Groet van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een boel inspiratie. En wat zitten er juweeltjes tussen. De een spreek me meer aan dan de ander, maar dat lijkt met logisch. Stuk voor stuk erg mooie creaties

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zo mooi weer deze maand wat ben ik toch blij dat ik jullie ontdekt heb zoveel leuks en telkens zulke leuke voorbeelden door jullie fantastisch team .

    Gr Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Even een rondje gemaakt en het zag er weer allemaal mooie uit en weer wat ideetjes opgedaan en wat dingen op mijn wenslijstje gezet

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtige rondje, Mooie en prachtige creaties zijn er gemaakt van het team. Wat zijn die boerderij thema leuk!!
    Die trekkerstans heb ik inmiddels in huis. Ik had niet door dat dit een nieuwe lijn van jullie was. Ik zag die stans ergens op facebook. Maar ik vind ze geweldig wat er nu uit is gekomen. De stempels zijn geweldig 'echt'prachtig. Alleen wat ik dan jammer vindt is dat het niet van rubber is of cling. Voor de rest, Super thema!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik heb helemaal niet zo heel veel nodig om me te ' overtuigen' dat een bepaalde aankoop echt gedaan moet worden. Maar hoe verder ik in de hop kwam hoe meer ik zeker wist dat de alfabet banner er echt gaat komen (en de little happiness, en de ronde blauwe mal, en.......) oh, misschien moet ik gewoon niet meer mee doen met bloghoppen. Gaat me altijd veel geld kosten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik heb ook nog veel te Lerner ik doe mijn best heb eenvraag ik heb mijn aan gemeld voor blad van noor kunt u mij zeggen wan er ik dat kan verwachten

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat heb ik weer genoten van alle prachtige DT creaties....dat wordt weer diep in de buidel tasten, vrees ik☺☺
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een prachtige creaties allemaal .en die lijn met trekker en boerderijdieren. Prachtig gemaakt. Weer genoten en geïnspireerd!
    Groetjes Wijnanda

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat heb ik weer genoten. Er staat weer heel veel op mijn verlanglijstje. Nu moet het schip met geld nog binnen komen. Maar in ieder geval heel erg bedankt voor alle inspiratie.

    liefs Heidie

    BeantwoordenVerwijderen