donderdag 27 april 2017

Cheers

Goedemorgen allemaal,

Op deze druilerige ochtend kom ik met een heerlijk zomerse kaart. De ovale mal "Sierlijk" van Noor! Design is nu toch echt één van mijn favorieten geworden. Ik heb hem voor deze creatie liggend gebruikt.


Hieronder heb ik een stukje ribbelkarton gedaan. Deze heb ik natuurlijk weer bewerkt met Gesso. Als basis heb ik de shape art mal "Label" van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik ben begonnen met wit karton. Aan de rechterkant heb ik een klein papieren kleedje gedaan, hierop een paar mini kraft labels.
Hierop heb ik een strikje van touw gedaan.

Noor! Design - Blauwe mal - Ovale mal sierlijk

Aan de linkerkant heb ik een stukje visnet verwerkt. Hierop heb ik wat schelpjes gedaan en een mini flesje, dit flesje heb ik gevuld met glitter. Vinden jullie dit flesje niet schattig ??? Je kunt er van alles in doen, ook een stukje papier, dan heb je flessenpost. Zo, dit was het even voor vandaag.

Ik wens jullie een hele fijne zondag toe, hier wordt het een relax dagje, de laatste tijd nogal druk gehad, vanmiddag misschien even lekker aan de freubel. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

2 opmerkingen: