dinsdag 2 mei 2017

Have an EGGcellent easter!


Hallo Project-life liefhebbers!

Mijn naam is Marjolijn van Elsberg, misschien in de scrappers-wereld beter bekend als Scraplijn. Ik ben getrouwd met Theo en moeder van 2 dochters waarvan er een al uitgevlogen is. Scrappen is een blijvende hobby van mij. Ik heb al veel gedaan en weer gelaten maar dit is echt wel een blijvertje, daarnaast maak ik graag kaarten, haak ik, en maak ik soms home-decoraties. Voor de nieuwe lijn Scr@p! van Noor! Ga ik Project life pagina’s maken, Zo leuk om te doen. Ik ga voornamelijk mijn dagelijkse leven verwerken in de pagina’s want mijn kinderen vinden het niet meer leuk om op de foto te gaan en overal in beeld te verschijnen. Maar niet getreurd, er is genoeg te doen om over te scrappen en met de nieuwe producten van Noor! Scr@p! moet dat helemaal goed komen. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in!Pasen is weer voorbij, het was koud buiten, brrrrr maar binnen was het warm en gezellig. Voor deze project life pagina heb ik de kaartjes zelf gemaakt. Met diverse masks, stempels en een paar kleurtjes distressinkt heb ik de achtergrondjes gemaakt maar, wat nog leuker was! Ik heb gewerkt met de nieuwe producten uit de geheel nieuwe Noor! Scr@p lijn!


Zoals de foamstempels die een beetje een grungy effect geven. Echt heel bruikbaar want elk verhaal begint ergens toch?

6410/0449 Scr@p stempel - sterren

 6410/0448 Scr@p stempel - tandwielen

Daarnaast en dat vind ik zo leuk, de stans kit! Zoals "days of the week", je kunt ze echt op elke pagina gebruiken en op jouw manier aankleden. Ik heb deze artikelen gebruikt  6002/0942 Stans kit Days of the Week en 6002/0461 Noor! Design Sending Messages Through the Year.

   

6002/0942 Stans kit Days of the Week6002/0914 Stans kit Beautiful

De tekst-stempel die je hier ziet is van deze stempel-set van Noor! 6410/0069 Stempel Pasen. Weer een leuke herinnering aan een mooi paasfeest.

   

Dit kaartje bevat de journaling van het paasfeest zoals wij het gevierd hebben dit jaar. Uiteraard begon het ook voor mij met het kijken naar de Passion, toch altijd weer een moment van bezinning.

6410/0448 Scr@p stempel - tandwielen6410/0449 Scr@p stempel - sterren


Het is een dubbel kaartje dat je open kunt vouwen zodat de journaling niet aan de buitenkant zichtbaar is maar je kunt het wel makkelijk lezen.

De nieuwe SCR@P collectie ligt vanaf donderdag 11 mei in de winkels!

Groetjes,
Marjolijn

1 opmerking: