vrijdag 16 juni 2017

Baby

Deze pagina maakte ik afgelopen week en wilde ik graag met jullie delen. Zo ontzettend leuk is dit, alle oude baby foto's ben ik nu aan het verwerken in een SCR@P-album. Deze pagina is nog een aanvulling op mijn 1e pagina waar ik mee begonnen was naar aanleiding van de uitdaging van Raf om een baby album te maken met oude foto's, voor de baby's die geen album


Op de Noor! Design Sr@pbooking Facebook pagina vind je er meer over en iedereen mag meedoen, leuk toch! 


Misschien vind  je het wel leuk om je eigen baby foto's te scrappen, of heb je een neefje of nichtje waar je een album voor wilt maken.

Afbeeldingsresultaat voor noor design scrapbook

Ach het maakt niet uit welke baby foto's als je het maar leuk vindt.


Dit is de volledige 1e pagina in het album met alle gegevens er op en aan de achterkant heb ik nog wat wetenswaardigheden geschreven, altijd leuk voor later.


Het is zo ontzettend leuk om met de nieuwe SCR@P lijn van Noor! te werken, ik ben echt helemaal enthousiast over het werken in pocketpagina's en scrappen met foto's. Het kaartje links boven heb ik gestanst met de stencil kit "days of the week" en bewerkt met de mask stencil Hearts en distressinkt in diverse kleuren rose. 

   

Voor het rechtse kaartje heb ik dezelfde techniek gebruikt en de foamstempel is ook uit de SCR@P collectie van Noor! Hieronder zal ik alle SCR@P producten die ik gebruikt heb vermelden zodat je ze makkelijk kunt vinden.


Hiervoor gebruikte ik de camera card art mal van Dutch Doobadoo en daarin heb ik de tag verwerkt.


Zo ziet de volledige eerste pagina in het album er uit.


   

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje geïnspireerd heb,

liefs,
Marjolijn.

2 opmerkingen: