donderdag 8 juni 2017

Merry Christmas

Goedemorgen allemaal,

Ik ben nog lekker druk met mijn kerstcreaties. Door omstandigheden kom ik een doosje "Tijd" te kort hahaha, daarom heb ik maar een doosje met lekkers gemaakt. Hiervoor heb ik diverse kerst stansen van Noor! gebruikt. In de ticket heb ik met letter stickers het woordje "xmas" geplakt.Links heb ik een kerstboom van Noor! Design gedaan met daarop de kleine vintage flourishes hertjes.
De hertjes heb ik bewerkt met distress inkt.

Noor! Design - Vintage Flourishes - Hertjes   Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen

Aan de bovenkant van het doosje heb ik de prachtige Doily Winterwishes van Noor! Design geplakt,
Deze heb ik door de helft geknipt.

Noor! Design - Winter Wishes - Doily

Hierop heb ik de vintage flourishes hulststakjes uit groen karton gedaan, deze heb ik bewerkt met een beetje witte Gesso.

6003/0060 Noor! Design Vintage Flourish Hulstbladeren

Vervolgens heb ik er nog een strik op geplakt met hierop een wit roosje. In het doosje heb ik nog de woorden Merry Christmas van Noor! Design gedaan.

Noor! Design - Happy Holidays - Merry Christmas tekst

En ja, als laatste natuurlijk de overheerlijke chocolaatjes erin ... jammie jammie. Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren, alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

2 opmerkingen:

  1. Geweldig leuk! Wat ben je al druk met de kerstkaarten, ik moet er nog even niet aan denken maar het is wel verstandig om nu al te beginnen natuurlijk. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is heel mooi.
    Welke mal heeft u gebruikt??
    Liefs johanna

    BeantwoordenVerwijderen