woensdag 7 juni 2017

Noor! Vriendinnendag

Goedemorgen allemaal,

Wat een heerlijke dag hebben we afgelopen zaterdag weer met elkaar gehad. Het was echt fantastisch en wat was de sfeer weer heel gezellig.

Er is al weer een volgende Noor! Vriendinnendag gepland en wel op 2 december 2017. Wil je er verzekerd van zijn dat je er bij bent geef je gerust vast op. Je kunt je opgeven door op onderstaand plaatje te drukken. Wie weet zien we elkaar dan weer. Wij kijken er allemaal alweer naar uit.

https://www.noorenzo.com/a-43911521/workshops/zaterdag-2-december-noor-vriendinnendag/

Ik laat jullie vandaag mijn kaartje zien die gemaakt is tijdens deze dag.


Een labelkaart gemaakt met allemaal mooie materialen van Noor! Design.


Hieronder geef ik jullie de werkbeschrijving van de kaart.

Werkbeschrijving Labelkaart
·         Snijd kraft karton van 15 x 30 cm en vouw deze dubbel (houdt de vouw aan de onderkant), enkel kraft karton van  12 x 12 cm en 14 x 14 cm
·         Snijd 2x designpapier 14,5 x 14,5 cm, 1 x 11,5 x 11,5 cm en 1 x 13,5 x 13,5 cm
·         Beplak de voorkant van de kaart met designpapier van 14,5 x 14,5 cm en verwerk het stukje designpapier van 11,5 x 11,5 cm op het kraft karton van 12 x 12 cm..
·         Maak een gat in het midden van de mal en teken het gat daarna af op je kaart en snijd deze iets groter uit als het potloodlijntje.
·         Verwerk je designpapier aan de binnenkant van de kaart. Maak nu je kaart aan beide kanten dicht met rood tape van 3mm, wat je precies aan de kanten plakt.
·         Verwerk op je cardstock van 14 x 14 cm ook je designpapier en steek het randje tussen je designpapier en cardstock in.
·         Verwerk ook je plaatje hierop.
Nu nog even een foto van al die gezelligheid

Voor iedereen vandaag een fijne dag en dank aan iedereen die er afgelopen zaterdag was. Het was echt heel gezellig.

1 opmerking: