donderdag 10 augustus 2017

Give me all your Love

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een lange blogpost voor jullie. Ik heb ook het mooie mini album van Noor! Design, dus ja, daar maar even mee aan het stoeien geweest, is echt zo gaaf om te doen.


De voorkant heb ik bewerkt met een stukje filmstrip van Tim Holtz, een vlinder van Dutch Doobadoo, een veer van Noor! Design en een echte veer. 


Als ik het boekje 1 x open klap, heb ik aan de binnenkant van het klepje het woordje Love gebruikt, deze hoort bij de Stencil kit Beautiful van Noor! Design. Op het middelste gedeelte heb ik niks gedaan, vond het papier zo mooi genoeg. Op het onderste gedeelte heb ik de gears cirkel van Noor! Design gedaan, hierop een papieren zakje met een label erin.

6002/0914 Stans kit Beautiful

 Op het envelopje heb ik nog een tekst gestempeld, deze gebruik ik heel vaak en hoort bij de serie Sending Love Heart Beat van Noor! Design. De hartjes en het pijltje komen uit een vintage flourishes Passepartout met hartjes en pijlen. Verder nog een paar kusjes met alphabet stickers erop geplakt.


Als ik dan het volgende gedeelte open klap, heb je week een mooi gedeelte. Op het klepje heb ik het woordje Beautiful gedaan, ook deze hoort bij de Stencil Kit Beautiful van Noor! Design.


Aan de rechterkant heb ik een label gedaan, hierover een stukje muziekpapier, deze heb ik weer uit de paperpad geknipt. Hierover heb ik een stukje mica gedaan, hierop met witte inkt gestempeld. Ook hierop weer een pijltje uit de Stencil Kit Beautiful. De mica heb ik vast geklemd met een paperclip van Tim Holtz.


Hier zie je het boekje helemaal open geplakt. Linksonder heb ik het hartje van Noor! Design achter het plaatje geschoven.  Rechtsonder op het plaatje heb ik een hoekje gedaan van Noor! Design. Links heb ik blaadjes van Dutch Doobadoo gebruikt en hierop enkele bloemetjes van Noor! Design. Links boven van het boekje heb ik een clipje en een pijl uit de Stencil Kit Beautiful geplakt.

6002/0367 Gears cirkel

In het midden heb ik een vlinder van Noor! Design gedaan en een stukje Hugs & Kisses geplakt. 
Rechts hiervan heb ik weer een stukje ribbelkarton gebruikt met hierop een label en een sticker uit het paperpad. Ook hier weer een pijltje uit de Stencil Kit Beautiful.

6003/0005 Floral Flourishes Hart

Volgens mij heb ik nu wel alles benoemd  en ja, sommigen zullen dan wel weer zeggen, wat is dat veel of druk, maar hey, that's me!

Ik hoop dat ik jullie met dit gave mini album weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

1 opmerking: