donderdag 31 augustus 2017

Greetings

 Goedemorgen allemaal.

Vandaag laat ik jullie weer een creatie zien met een veel Noortjes en een nieuwe shape art mal van Dutch Doobadoo.


Ik ben begonnen met kraft karton van Joy! Crafts. Hierop wit karton, eveneens van Joy! Crafts, vervolgens het mooie design papier "Secret Garden" van Noor! Design. Ik heb een klein papieren kleedje door de helft geknipt en deze boven en rechtsonder opgeplakt. Een paar stukjes design papier scheef opgeplakt, ben nu eenmaal een dwarsligger.

6011/0531 Paper bloc Secret Garden

Het plaatje is van een vintage knipvel uit de serie "Summer Greetings" van Noor! Design. Deze heb ik gemat op de mooie ovaal van Noor! Design. Aangezien de jonge dame op een kar zit, heb ik de stans van Noor! Design erbij gepakt en deze gestanst uit kraft karton. Deze stans hoort bij de serie "At the Farm".

6002/0796 At the farm - Tractor

Aan de linkerkant heb ik het mooie takje van Noor! Design gebruikt, hierop een vintage flourishes "hartjes swirl". Op één van de blaadjes heb ik een laser art vlinder van Dutch Doobadoo erop geplakt.  Hieronder heb ik met een vintage flourishes "Triple Tricker" geschoven, hierop heb ik de tekst "Greetings" gestempeld. Links- en rechtsboven heb ik de nieuwe vintage flourishes "Label Gestikt" geschoven, deze heb ik uit het design papier gestanst.

6003/0079 Vintage Flourishes Label gestikt

Ik hoop dat ik jullie hiermee weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: