donderdag 3 augustus 2017

Joy to the World

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een kerstcreatie zien.  Ik ben begonnen met kraft karton, hierop wit karton van Joy! Crafts en vervolgens het design papier van Noor! Design "Christmas Eve". Rechtsboven heb ik de mooie ster van Noor! Design gedaan. Als basis heb ik een Dutch Doobadoo Shape art mal gebruikt.


Het plaatje uit de Vintage plaatjes set van Noor! Design "Happy Holidays" heb ik gemat op de nieuwe rechthoek stans van Noor! Design. De stans heb ik eerst gestanst uit wit karton en vervolgens gemat op kraft karton.

6013/0343 Knipvellen Holiday Greetings

Rechts op de hoek heb ik nog de kerstster met swirls gedaan. Links boven heb ik een label uit de collectie Dutch Label art van Dutch Doobadoo geschoven. Ook de ronde label is van Dutch Doobadoo. Aan de linkerkant heb ik nog het mooie nieuwe takje van Noor! Design onder het bloementoefje verwerkt.

6002/0922 Blauw Frame Happy Birthday

Nog een kantje, wat houten sterretjes en 2 rode plakparels om de kaart af te werken. Al het kraft karton heb ik weer bewerkt met Gesso. Alle randen zijn met de distresser bewerkt. Mijn kaarten plak ik altijd met de Schotch Advanced Tape Glider, de kaart blijft lekker soepel en wordt niet zwaar. De bloemen plak ik altijd met Hobby Glue van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

0 reacties:

Een reactie posten