zondag 15 oktober 2017

Green Forrest

Hallo allemaal,

Vandaag een zonnige herfstdag en daar hoort natuurlijk een herfst kaartje bij met leuke herfst mallen van Noor! Design.  Ik ben aan de slag gegaan met een Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Voor dit kaartje heb ik twee verschillende papier blokken bij elkaar gebruikt.


Op de achtergrond zie je het design papier uit het blokje Romance 6011/0305. Deze heb ik gemat op donker groen cardstock.
De andere lagen design papier komen uit het prachtige papier blokje Falling Leaves 6011/0540.

6011/0540 Paper bloc Falling Leaves

 De randen heb ik bewerkt met Distress inkt -Walnut stain. Ribbelkarton geeft wat meer diepte in de kaart. Tussen de verschillende lagen zie je de Doily van Noor!design 6002/0478 deze heb ik ook uit het blokje Romance gesneden. Gekozen voor een heel licht roze design papiertje. Het roze komt weer terug in de vleugeltjes van het paddenstoelen meisje.


Het stempeltje heb ik gekleurd met alcohol markers. Haar vleugeltjes zijn voorzien van een laagje Wink of Stella glitters. De druppeltjes lijken net echt, deze heb ik bewerkt met glossy accents.


De dennenomen uit de Happy holidays collectie van Noor!design zijn ook leuk op de herfstkaartjes 6002/0777 . Door ze uit twee kleuren te maken lijken ze net echt.

6002/0970 Autumn Herfstpaddestoelen

Het afdrukje heb ik tussen de paddenstoelen geplaatst. Deze keer geen rood met witte stippen, maar in bruin tinten. Zoveel leuke variaties zijn er mogelijk met de nieuwe paddenstoelen rand van Noor!design 6002/0970.  Boven in de hoek zie je de mal hem nog eens terug komen.


Een herfst toef om het helemaal af te maken. De dennenappels liggen op het mos tussen de bladeren. De bladeren zijn van Dutch doobadoo deze heb ik bewerkt met Distress inkt. De kleine eikeltjes komen uit de One of a Kind set 6002/0636. De dennenappels horen ook bij deze set. De eikeltjes heb ik ook uit twee verschillende kleuren gemaakt. Met een witte pen lijkt het net of ze glimmen.

6002/0636 One of a Kind Herfst set

Bedankt voor het kijken. Ik wens jullie nog een hele fijne zondag

Groetjes  Miranda Kosmeier

1 opmerking: