donderdag 12 oktober 2017

Winter

Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie een creatie zien, gemaakt met de nieuwe spulletjes van Noor! Design.


Als basis heb ik een nieuwe card art mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Het design papier is van Noor! Design "Let it Snow". Voor de kaart heb ik antraciet kleurige karton gebruikt, dit steekt mooi af tegen het design papier. Het plaatje is van een vintage plaatjes set "Season Greetings" van Noor! Design.

Ik heb deze gemat op een ovaal van Noor! Design. Ook deze heb ik uit grijs karton gestanst.
Aan de linkerkant heb ik 2 kraftlabels geschoven. Onder dit geheel heb ik nog een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts gedaan. Aan de linkerkant heb ik de mooie nieuwe cirkel mal uit de serie "Winter Wishes" gebruikt. Hierop heb ik een gans uit de One of a Kind set "Eend en Gans" geplakt. Het geëmboste gedfeelte van de gans heb ik grijs gemaakt met PanPastel.

6013/0340 Knipvellen Season Greetings

Links heb ik de dennentakjes van Noor! Design gedaan, dit is een lineaaltje waarbij je in één keer alle takjes stanst. Dit heb ik dus 2 x gedaan, 1x uit wit karton en 1x uit grijs karton. Hierop heb ik een strik gedaan van wit Organza lint. Hierop heb ik een kerstroos gemaakt uit wit karton, deze hoort bij de One of a Kind set "Kerstset". Rechtsonder, op de punt, heb ik nog 3 kleine plakpareltjes gedaan en aan de bovenkant, aan weeszijden, heb ik nog 2 houten knijpertjes gebruikt.

6002/0769 Happy Holidays Dennentakken en hulst

Ik heb alles weer een beetje bewerkt met witte Gesso van Dutch Doobadoo. Ik heb al mijn papier weer opgeplakt met de Scotch Advanced Tape Glider. De ovale mal en het plaatje heb ik opgeplakt met foamblokjes, zodat je er meer hoogteverschil in krijgt. De kerstroos heb ik geplakt met Dutch Doobadoo Alleslijm, deze heb ik in een plastic flesje van Joy! Crafts gedaan. Aan dit flesje zit een heel dun puntje, dus ideaal voor al het fijne plaktwerk.

6002/0932 One of a Kind Ducks & Gooses

Ik hoop dat ik jullie hiermee weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: