donderdag 9 november 2017

Fall

Hallo allemaal,

Na een paar dagen heerlijk weer, krijgen we nu toch echt de herfst weer terug, dus tijd voor een nieuw kaartje in dit thema.


Als basis heb ik de mooie card art mal Herfstbladeren van Dutch Doobadoo genomen.
Deze 2 verschillende bladeren is een setje. Ik heb ze beiden uitgetekend op wit karton en hierna het blad uit het mooie autumn design papier van Noor! Design. Dit is een paperpad van vorig jaar, maar ook de oudere lijnen moeten op.

6002/0532 Autumn spin en spinnenweb (2st)

Het plaatje is uit een vintage knipvellen set van Noor! Design, deze heb ik gemat op de mooie bloemenmal, dit is een nieuwe stans van Noor! Design. Op het plaatje heb ik nog 2 bruine plakparels geplakt.  Tussen de 2 bladeren heb ik de spinnenweb van Noor! Design uit zwart karton geschoven.
Hierbij heb ik uit rood design papier het papieren doily van Noor! Design gedaan.

6002/0478 Noor! design Cutting & Embossing stencil Doilie rond

Ook de nieuwe vintage flourishes "Notities" heb ik uit design papier gestanst en hierop een tekststempel met bruine stazon inkt gestempeld. Daarna heb ik de mooie klimop van Noor! Desing gestanst uit design papier en hierop een bloementoefje verwerkt. Op de blaadjes heb ik met Glossy Accents nog een paar druppeltjes aangebracht. Links heb ik nog de tekst "November" geplakt, deze hoort bij het design papier.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: