donderdag 2 november 2017

Fijne Feestdagen

Goedemorgen allemaal,

Vandaag heb ik weer een kerstcreatie voor jullie, we hebben de zomer nu echt achter ons gelaten, de winkels hebben al de nodige kerstartikelen in de schappen liggen, voor we het weten is het al zover.


Ik heb een nieuwe shape art mal van Dutch Doobadoo genomen, een mooie grote vlag, dus je kunt er weer veel op kwijt. Ik ben begonnen met rood karton. Hierop het ik het design papier Christmas Eve van Noor! Design gedaan.

6011/0520 Paper bloc Christmas Eve

Het plaatje is uit de vintage plaatjes set Season Greetings van Noor! Design.


Ik heb deze gemat op een rechthoekige mal van Noor! Design. eze heb ik nogmaals gemat op een stukje rood design papier. Rechtsboven heb ik de Christmas Bells van Noor! Design geplakt, deze heb ik eerst uit Vanilla karton gestanst en vervolgens gemat op rood karton. 

6002/0935 Happy Holidays Kerstklokken

Het lichtste gedeelte heb ik iets bol opgeplakt. Op de bel heb ik nog 3 rode stipjes gedaan, deze heb ik met de Crop a Dile gemaakt uit het rode karton.


Rechtsonder heb ik hetzelfde gedaan met jet woordje "Fijne Feestdagen". Ook dit is een mal van Noor! Design.


De letters zijn dun, daarom heb ik het lijmflesje van Joy! Crafts gepakt, hier zit een heel mooi smal tuitje aan, zodat je rustig langs alle fijne randjes kunt gaan om het geheel vast te plakken. Hierbij heb ik lijm van Dutch Doobadoo gebruikt.

6002/0631 Blauw kadermat met ronde hoekjes (4st)

Aan de linkerkant heb ik een bloementoefje gemaakt. Hierbij zit ook het mooie takje van Noor! Design verwerkt. Deze heb ik 2x uit groen karton gestanst. 1 takje heb ik omhoog gedaan, het andere wijst naar beneden.


De kraft kleurige blaadjes is uit paper laser art van Dutch Doobadoo. Verder heb ik er nog een rode strik tussen geplakt, wat natuurlijk materiaal en verschillende roosjes.  

6002/0940 Heart Leaves

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !


2 opmerkingen:

  1. Hallo Astrid,
    Wat een prachtige tag echt WoW WoW WoW .
    Een tag met de originele kerstkleuren, vind ik nog altijd de mooiste kleur voor het seizoen.
    Mvg gina

    BeantwoordenVerwijderen