dinsdag 2 januari 2018

Ready to Roll

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer een scraplayout 30x30 voor jullie gemaakt. Het begint met een wit vel...


Door de stempel met Gelatos in te smeren en in dit geval Metallic Mint en Metallic Blueberry en daarna met water te bespayen krijg je een leuk effect. Dat zou mijn ondergrond worden. Het loopt een beetje uit en je krijgt een grungy effect. Door vele stempels te gebruiken over elkaar krijg je al wat diepte in je layout. 


 Rechts onder laat ik het effect terug komen. 


Met het Mask Stencil Pijlen 6002/0825 zet ik met de fineliner pijlen. Het omtrekken met de pen lijken net stempelafdrukken.  

6002/0825 Scr@p stencil - Pijlen

Ribbelkarton gebruik ik om de foto te matten. 


Het design paper 6011/0539 heeft vele kaartjes. Eén gebruik ik voor de tab die achter de foto geschoven wordt. Tell me about it knip ik uit en plak ik op de tag.

6011/0539 SCR@P Design Paper So Cool

Ik laat het uitsteken en maak er een soort vlag van. Wat sterren uitponsen met de EK succes pons. Deze komen ook op het kaartje. Ook het ribbelkarton wordt geponst met sterren. Alles omlijn ik met een fineliner.


 Close-up van de tag


Op een kaartje staan ook de vlaggetjes. Deze heb ik uitgeknipt en ze belanden rechts onder in een clustertje.  Een sterretje stempel ik hier weer op. Met een cirkelpons pons ik verschillende maten cirkels en verdeel deze op de layout. Onder de cirkels bevestig ik wat zwart draad en washi tape.
Nog wat extra frutsels uit mijn eigen Stash om het helemaal af te maken.


Dit was het weer voor deze layout.  Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven.

groetjes Annette

3 opmerkingen: