donderdag 29 maart 2018

Hoera

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik na een tijdje weer met een nieuwe creatie. Deze had ik een tijdje geleden al gemaakt, maar ik ben er even tussenuit geweest, heerlijk op vakantie geweest naar mijn dochter.


Voor deze kaart heb ik een Dutch Doobadoo Swing Card Art mal gebruikt. Ik heb deze uit oud roze karton gesneden en hierop het design papier Dirty Pastels van Noor! Design geplakt. In het midden heb ik de mooie ovaal van Noor! Design uit wit karton van Joy! Crafts gestanst.  Op het plaatje heb ik nog een vlinder geplakt, dit is paper laser art van Dutch Doobadoo.

6002/0979 Mixd Up Stansmallen Honingraat- muur

Links heb ik de filmstrip van Noor! Design gebruikt, hierop heb ik nog een takje van Noor! Design uit groen karton gestanstm, de witte blaadjes is laser paper art van Dutch Doobadoo. Rechtsboven heb ik de mooie honingraat van Noor! Design gedaan. Hierop een pijl van cardboard art geplakt. Voor het fijne plakwerk gebruik ik de lijmpen van Dutch Doobadoo. Ik heb alles weer een beetje bewerkt met witte Gesso van Dutch Doobadoo.

6002/0639 Blauw Ovaal sierlijk

Rechtsonder heb ik het woordje Hoera uit wit karton gestanst, deze is ook van Noor! Design. Verder heb ik nog een roosje, een stukje touw en een paar plakparels gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

1 opmerking: