maandag 19 maart 2018

Lavendel

Hallo Allemaal,

Krijg je ook voorjaarskriebels van deze kaart! Voor mij mag de lente wel beginnen. Voor deze kaart heb ik Mixed Media gecombineerd met het mooie Designpapier Lavendel! 


Als basis heb ik een Dutch doobadoo Shape Art mal gebruikt. 
Uit het designpapier 6011/0501 verschillende maten papier gesneden.
Op het onderste design papier heb rondom heel dun witte gesso gesmeerd, omdat ik nog geen transparante pasta heb. Hier overheen de 6002/0835 Mixed Up Honinggraat met structuurpasta gedaan. Daar overheen strooi ik glitter embossingpoeder.

6011/0501 Paper bloc Lavendel

Ik spray water over mijn structuur en met een kwast breng ik de paarse inkt aan en laat dit over de structuurpasta vloeien. Eventueel spray ik water omde inkt uit te vloeien over het papier. 
De randen zijn bewerkt met een distresser.


Het plaatje komt uit de knipvellen set 6013/0340 Season Greetings, hier zitten verschillende seizoenen vellen in, waaronder deze mooie Lavendel vel. Deze gemat op wit Cardstock.

6013/0340 Knipvellen Season Greetings

Door 3d tape te gebruiken onder het gesneden papier heb ik wat hoogte in mijn kaart gemaakt.  De mooie 6002/0975 bloemenmal vond ik er mooi bij deze kaart. Hier heb ik steentjes opgeplakt en Nuvodrops gebruikt.

6002/0975 Blauw Ovaal bloemen

Ik heb het designpapier in lagen opgeplakt. Over het plaatje leg ik een stukje papier, want hier wil ik geen spetters op. Met inkt maak ik paarse spetters en dit laat ik drogen. Hierna maak ik met verdunde acrylverf witte spetters.


De Libelle en de bijtjes heb ik uit het designpapier geknipt en de vleugels bewerkt met transparante Crackle Paint.


Onder het bloementoefje heb ik de Clear Stamp Flowers op perkament papier gestempeld en embossingpoeder. Dit rondom uitgeknipt. Ik heb ook de bladeren van de 6004/0023 Crafty Cocktail Bladeren zo bewerkt.


De kaart afgemaakt met steentjes en pailletjes. Over de bloementoef gesso gesmeerd met glitters en MicroBeads.

6004/0023 Crafty Cocktail Bladeren

Hoop jullie weer te mogen inspireren met deze kaart. 
Nog een fijne dag en veel freubel plezier.

Liefs Monique

0 reacties:

Een reactie posten