maandag 7 mei 2018

Once upon a Time

Hallo Allemaal,

Er was eens een Shabby Chic kaartje met het prachtige Prima Ballerina designpapier. Natuurlijk mogen de Balletschoentjes er niet bij ontbreken. 


Als basis heb ik een Shape art mal hart genomen. Het hartmodel met het kante randje geeft een Vintage effect. Ik heb uit het designpapier 6011/0560 Prima Ballerina, het Design rustig gehouden. 

6011/0560 Paper bloc Prima Ballerina

De randen met een Distresser bewerkt en daarna omgevouwen. Door de randen vochtig te maken met een babydoekje vouwt het zich makkelijker om.  Onder het Designpapier zit een kanten rand en een laagje tule. De Vlinders zijn van de 6004/0014 Crafty Cocktail Vlinders.  


De 6002/1046 Little Happiness Balletschoentjes bengelen leuk onder de bloementoef. Ik heb de schoentjes met Roze embossingpoeder verhit.  De bladeren bij de bloementoef zijn van 6002/0972 Floral Flourishes Chrysant uitgestanst en de randen met inkt bewerkt.

6002/0972 Floral Flourishes Chrysant

Naast de bloementoef zit Greyboard Frame. Ik heb het greyboard ingesmeerd met gesso en inkt. De kaart verder afgemaakt met pailletjes met een drupje NuvoDrops erin. 

Dit was mijn kaartje voor vandaag. Tot de volgende keer.

Liefs Monique 

2 opmerkingen:

  1. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
    ดูหนังออนไลน์

    BeantwoordenVerwijderen