zondag 3 juni 2018

Be a MermaidHallo allemaal

Als kind was ik al gek op de film de ''Kleine Zeemeermin''. Mooie lange haren en een prachtige staart waarmee ze sierlijk door het water gaat. Vandaag een kleine zeemeermin op mijn kaart. Kijk je mee?


Voor deze kaart heb ik het '' Vintage soul'' 6011/0568 van Noor!Design gebruikt. Prachtige kleurtjes! en deze gecombineerd met licht blauw cardstock.Ik ben lekker aan het scheuren gegaan. De rafelige randjes geven een leuk effect.


In het polaroid frame bewerkt met frantage enamel en met hetzelfde licht blauwe cardstock water golfjes gemaakt.  Het zeemeerminnetje heb ik gemaakt met ''Isabella'' uit de Friendz collectie 6002/1089  en de staart van onze stoere walvis 6002/0992. Net echt toch? 

 6002/1089 Friendz Isabella
Door haar lichaam en de staart achter de golfjes te plakken lijkt ze net een echte zeemeermin. Haar staart heb ik bewerkt met Lindy's inkt, er zit een fijn glimmertje in. Een beetje eis effect voor het structuurtje. Ook hierin zit een leuk glittertje. In haar haar heb ik een roosje gezet. Deze heb ik uit het design papier geknipt.


De dolfijntjes 6002/0992 zwemmen ook graag rond. Met een laagje clear embossing poeder glimmen ze zo leuk.De tekst heb ik gemaakt met kleine label letters.

6002/0992 Under the Sea Walvis/dolfijn/net

Tussen de bloemetjes zie je nog het leuke visnetje en koraal 6002/0654. De kaart verder afgewerkt met echte zeesterretjes, een doodle randje en gesso spetters. 

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

Liefs 

Miranda Kosmeier

4 opmerkingen: