dinsdag 5 juni 2018

Enjoy your Coffee

Hoi allemaal,

Wij doen thuis al jaren niet meer aan kadootjes geven voor een verjaardag maar ik vind het toch altijd lastig om met lege handen te komen. Tegenwoordig maak ik naast albumpjes met dierbare foto's ook doosjes met een kleinigheidje. Dit wordt altijd zeer gewaardeerd.


Vandaag heb ik dit doosje gemaakt waarin ik zakjes koffie heb gestopt. De basis van dit doosje is van Dutch Doobadoo 470.713.045 Dutch Box Art Sophia A4 en ik heb deze uit Kraft papier gehaald. Het plaatje is van Art Impressions en komt van Pinterest. Ik heb het plaatje bevestigd met dimensionals zodat deze wat hoger op het doosje ligt, hierdoor kan de flap achter het plaatje gestoken worden waardoor het dicht blijft zitten. 

6011/0543 Paper bloc Hug in a Mug
Het papier is afkomstig van het Paper bloc Hug in a Mug 6011/0543. Heerlijke warme kleurtjes die je associeert met koffie. 

  
Op de flap heb ik een stempel uit de Clearstamp serie Coffee 6410/0746 gebruikt. 

     

Omdat het oppervlak niet zo heel groot is en ik het niet te druk wil maken, heb ik slechts 3 wat kleinere bloemetjes gemaakt van de 6002/1082 Floral Flourishes Rib Flowers en natuurlijk mag de 6003/0061 Cutting stencil Swirls niet ontbreken.


De zakjes koffie heb ik in cellofaan verpakt en met sisal touw dichtgebonden. Bij het strikje heb ik nog 2 Little Happiness labeltjes toegevoegd.


Dit was het weer voor deze week. Ik hoop dat ik je op een leuk idee heb gebracht.

Liefs Syl

1 opmerking: