donderdag 28 juni 2018

Fijne Feestdagen


Goedemorgen lieve allemaal,

Het blijft voor mij toch een beetje onwennig, kerstkaarten maken in de zomer, maar als er zulke mooie materialen uitkomen van Noor! Design dan beginnen mijn handen toch te jeuken. Dus vandaar een kerstkaartje vandaag van mij.


 Voor deze kaart heb ik de mooie papierset 'Joy to the world' 6011/0561 gebruikt.Wat een mooie kleuren en geweldige printjes zitten erin.Wat ik vooral gaaf vind, is, dat de hertenkop 6002/1018, waar ook een fantastisch mooie stans van is in de de collectie van juli, terugkomt in het papier!


 Deze hertenkop heeft dan ook een prominente plek gekregen in het midden van mijn kaart. Ik heb 'm geplaatst op de nieuwste, ovale, blauwe mal 6002/1112.Bij deze mal zit ook een klein hoekje. Deze heb ik in alle vier de hoeken van mijn kaart bevestigd.


De bloemen heb ik gemaakt met de Poinsettia's 6002/1048.


In deze set zitten zowel de bloemen, maar ook de blaadjes, de steeltjes en de kleine bloemetjes voor in het hart. Prachtig!


De vorm van de kaart heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoo Shape Art Mal 470.713.143.Super leuk dat je even langs kwam op ons blog! Natuurlijk lees ik graag wat je van mijn kaartje vindt en we zien je graag snel weer terug!

4 opmerkingen:

 1. Echt een super gaaf kaartje, ga hem denk ik namaken hihi. Gr. Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kerstkaart en wat een prachtige kleurencombi! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie kerstkaart en in de kleuren van de kerst, ben zelf ook niet met de kerst bezig lijkt wel niet te voegen , maar heb nu wel een schudkaart op mijn blog gezet.
  Daar blijft het voorlopig bij.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen