maandag 4 juni 2018

Noor! Design Challenge #23

Hallo lieve Noor vriendinnen,

We starten weer met een nieuwe maandchallenge bij Noor! Design. Voor de maand juni hebben weer een leuk model kaart als uitdaging voor julie. Voorwaarde is natuurlijk wel dat we Noortjes gebruikt willen zien op jullie creaties.


Deze keer is het een opvouwbare minikaart. 
Als pakketje is het geheel slechts 7,5 x 7,5 cm.


Je maakt er een bandje omheen van 21 x 4 cm rilt dit op 8, 10, 18, 20 op 1 cm voor de plakrand en de breedte is 4 cm.  Dit bandje versier je met designpapier 7,5 x 3,5  2 x en 1,5 x 3,5 ook 2 x. 


Voor de kaart zelf neem je een stuk cardstock van 30 x 30 cm en rilt dit op 7,5, 15, 22,5 zowel horizontaal als verticaal. Knip zoals boven in de tekening is te zien de stukken weg en ril en vouw alle lijnen zoals te zien is.

Goed doorvouwen met je vouwbeen een paar keer goed in model vouwen, de eerste paar keer gaat een beetje moeilijk maar zitten de vouwen er goed in dan valt het vanzelf in elkaar. 


De stukjes designpapier zijn steeds net wat kleiner, plak deze naar keuze met foto's stempels en stansjes in je kaart.Zoals je kan zien is het leuk in te vouwen tot een mooi klein pakketje.


Nog even een zij aanblik.


Veel succes met deze uitdaging.

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind juni door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen eind juni met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!


0 reacties:

Een reactie posten