maandag 25 juni 2018

Sea You

Hallo Allemaal,

Er is bij Noor! Design Artist Trading Cards facebook pagina een leuke ATC Challenge voor de maand Juni met als thema 'Under the Sea'.


De maten voor een ATC zijn 8.9 x 6.4 

Snij de Atc van 8.5x6 cm uit Schutt papier. Smeer de kaartjes met een spatel of kwast in met gesso. Ik heb de 6002/0848 Mixed Up Visnet stencil met structuurpasta over het kaartje met een spatel gesmeerd.

Voor de achtergrond heb ik lindy's spray gebruikt en dylousion inkt. Ik spray op een kliedermat de inkt. Met een transparante sheet neem ik de inkt op. Ik druk de sheet over mijn achtergrond, wrijf over de sheet om de inkt te laten lopen. Dit herhaal ik totdat ik tevreden ben. Dan droog ik de inkt met een heattool en herhaal deze stap met een andere kleur inkt. 6410/0345 Sea Shore Clearstamp gestempeld en uitgeknipt.


6002/0992 Under the Sea Dolfijn met witte cracklepaint gesmeerd. Dit aan de lucht laten drogen. De crackle met inkt bewerkt. Laat de inkt spray in de Crackle lopen. Als dit droog is heb ik de dolfijnen in versamark gedrukt en transparante embossingpoeder eroverheen gedaan. Verhit met de heattool, maar niet te lang anders verdwijnt het Crackle effect.



Ik maak een doodle randje met pen en bouw de kaart op.

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.



Liefs Monique

0 reacties:

Een reactie posten