dinsdag 24 juli 2018

Snowflakes

Hoi allemaal,

Met een heuse hittegolf in aantocht, ben ik deze weekmaar aan de slag gegaan met een kerstkaartje. Hoewel ik niet echt van de traditionele kerstkleuren ben, vind ik de kleuren van het Joy to the World papier wel geweldig om mee te werken. Dit is mijn kaartje geworden.
  

Als basis heb ik een Dutch Doobadoo mal gekozen die ik uit heb geknipt uit mosgroen cardstock. 
6011/0561 Paper bloc Joy to the World
Het papier, zoals gezegd, is van het Paperbloc Joy to the World 6011/0561 en combineert mooi met het mosgroene cardstock.

 
De nieuwe ronde mal Blauw Kantrand Cirkel is wel weer een favoriet geworden. Ik vind hem zo stijlvol en past bij elke soort kaart. Ik heb de rand uit roomwit cardstock gestanst en ik heb nog een groene en witte cirkel gestanst. Buiten het feit dat het erg fijn is dat er 5 cirkels bij deze ronde mal geleverd worden, vind ik vooral ook de stikrand van deze cirkels erg mooi. 

6002/1141 Blauw Kantrand Cirkel

Op de ronde cirkel heb ik een leuke tekst gestanst van een al wat oudere stempel. De cirkel heb ik voor de helft vastgeplakt op het linker gedeelte van de kaart en hieronder een lintje bevestigd. Op de rechterkant heb ik een knoopje bevestigd waar het lintje omheen gedraaid wordt zodat de kaart gesloten kan worden.

 
Onder de kantenrand heb ik een halve cirkel met poinsettia's gemaakt uit de serie Happy Holidays Poinsettia 6002/1048.

6002/1048 Happy Holidays Poinsetti        

 Hierin heb ik behalve de hulstblaadjes uit deze serie ook de Vintage Flourishes Berries 6003/0090 verwerkt.

 
Boven aan de rand heb ik een strikje gemaakt met daaraan een bedeltje van eikeltjes.

6003/0088 Vintage Flourishes Vouw-Ster

De voorkant van de kaart heb ik verder afgewerkt met de Vintage Flourishes vouwsterren 6003/0088 en wat pailletjes.


Voor de binnenkant van de kaart heb ik een stempel van Mo Manning ingekleurd met Nuvo markers.

 6002/1145  Silent Night Frame Merry Christmas

Om het plaatje zit het nieuwe Silent Night Frame Merry Christmas. Wederom een mooie mal om te gebruiken als kader voor je plaatje maar kan natuurlijk ook prima om een tekst heen gebruikt worden. 

 
Onder het frame met de stempel heb ik wat verbandgaas en een bruin zakje geplakt en hierin twee notitie stansjes geplakt van de Vintage Flourishes serie 6003/0082.

  6002/1115 Silent Night Deco Kerstboom

Deze te gekke kerstboom is helemaal van deze tijd. Leuk om deze Silent Night Deco Kerstboom 6002/1115 te gebruiken op een kaart. Ik heb deze boom op de linkerflap van de kaart geplakt en hieronder het tekststansje Merry Christmas van het frame verwerkt.

  

Wat is een kerstkaart zonder deze schattige hertjes uit de Happy Holidays serie 6002/1019? Deze hertjes heb ik op de rechterflap van de kaart geplakt. 

6003/0082 Vintage Flourishes Notities

Dit was mijn kaart voor deze week, ik hoop dat ik weer voor wat inspiratie heb kunnen zorgen. Tot de volgende keer, fijn dat je langs bent geweest.

Liefs, Syl

1 opmerking:

  1. Prachtig! De Poinsettia's vind ik schitterend op die mooie cirkel enbde kleuren zijn zo mooi op elkaar afgestemd.

    BeantwoordenVerwijderen