dinsdag 13 november 2018

Knuffels

Hoi allemaal,

Soms zijn er mensen in je omgeving die het verdienen om een kaartje te ontvangen omdat het leven even niet gaat zoals ze zouden willen. Soms ben je niet in de buurt maar wil je toch laten zien dat je aan ze denkt! Daarom vandaag dit kaartje op ons blog.


Dit is de voorkant van mijn kaartje geworden.


En dit is de binnenkant van de kaart. Ik heb als basis de Dutch Doobadoo Shape Art Bookmark gebruikt. Deze heb ik eerst uit schelproze cardstock overgetrokken. Daarna heb ik deze gevouwen zodat er een dubbel kaartje ontstaat. Ik heb de mal daarna in deeltjes nog uit wit cardstock overgetrokken. Ik heb op de rechter zijde van de kaart een knoopje gehecht en aan de linkerkant een stukje touw. Hiermee kun je dan de kaart sluiten. 

6011/0594 Paper bloc Pink Petals 
Ik heb de mal nog een keer in deeltjes overgetrokken op het designpapier van het Paper bloc Pink Petals 6011/0594.

      

Aan de voorkant heb ik op een stukje kant de Noor! Design Stans Pearl Ribbon 6002/1177 verwerkt. Dit is de nieuwe randmal uit de decembercollectie. Ik heb deze eerst uit het schelproze cardstock gestanst en deze gemat op wit cardstock. 

  

Naast de randmal heb ik de Floral Flourishes Floral Delight 6002/1114 verwerkt. De bloemetjes heb ik uit het designpapier gestanst de de blaadjes uit een licht olijfkleurig cardstock. De hartjes heb ik gemaakt met Nuvo drops.

  

De stempel komt ook uit de nieuwe collectie van december. Deze stempel is afkomstig van de Little Happiness Clearstampsset Hiep Hiep Hoera 6410/0471. Ik heb de stempel gestempeld op stempelpapier en deze gemat op het schelproze cardstock. Deze heb ik afgewerkt met een sierlijke swirl.

  

Zowel bij het plaatje als bij de stempel, dus aan beiden kanten van de kaart, heb ik de Blauw Frame Swirls 6002/1199 verwerkt.  Een klein kaartje met een grote betekenis.


Dit was het weer voor vandaag. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. 

Liefs Sylvia

3 opmerkingen: