dinsdag 20 november 2018

Made with Love

Hoi allemaal,

Wat vliegt de tijd, de Sint is alweer in het land en kerst staat voor de deur. Vandaag is het weer mijn beurt om een kaartje te laten zien.


Dit is het geworden, ik heb maar weer eens een kerstkaartje gemaakt. Een beetje een nostalgisch en romantische kaart. De basis van kaart is de Dutch Doobadoo Dutch Card Art Circle. Deze heb ik uit bruin cardstock en wit cardstock overgetrokken.  

Als designpapier heb ik gekozen voor het Paper bloc Holly Jolly 6011/0571. Ik vind dit papier zo geweldig, voornamelijk vanwege de subtiele kleuren. Deze heb ik ook overgetrokken uit de mal. Onder de kaart heb ik over de gehele breedte een bijpassend kanten lint verwerkt.

 

Aan de bovenkant van de kaart heb ik onze nieuwe Pearl Ribbon stans 6002/1177 gebruikt. Deze heb ik overgetrokken op het bruine cardstock en vervolgens heb ik deze mal uit wit cardstock gestanst. Deze heb ik gemat op het overgetrokken bruine cardstock. 

 6002/1200 Blauw Frame Swirls

In het middendeel van de kaart heb ik het Blauwe Frame Swirls 6002/1200 gebruikt. Wat een mooie mal is dit toch. Ik heb de achtergrond uit het bruine cardstock gestanst en de swirl rand uit wit cardstock. Hieronder heb ik het plaatje verwerkt. 


Het plaatje komt uit een blocje met winterplaatjes. Onder de mal heb ik nog wat stukjes designpapier, gemat op wit cardstock, verwerkt. Bovenin heb ik een strikje geplaatst met daaronder bedeltjes van eikeltjes. Rechtsonder een stempel "Made with love for you Merry Christmas". Deze stempel kwam ik ooit eens tegen bij een restverkoop. Ik gebruik deze regelmatig.


In de rondingen van de Dutch Doobadoo mal heb ik een halve uitgestanste mal gebruikt. Dit is een oudere mal uit de Winter Wishes serie en helaas uit de collectie maar je kunt hiervoor elke willekeurige ronde mal gebruiken. Het geeft je kaart iets feestelijks.

 

Op de beide flapjes heb ik een bloementoef gemaakt met een sisaltouw strikje er tussen en daarbij heb ik wat takjes en hulst van de Happy Holidays Dennentakken en Hulst 6002/0769 gestoken. Onder de bloementoef heb ik nog een een witte veer verwerkt. 


Dit is mijn kaartje voor deze week. Ik hoop dat ik jullie weer wat ideetjes heb kunnen geven. 

Lieve groetjes. 

Sylvia

1 opmerking: