vrijdag 28 december 2018

To the moon and Back

Hallo allemaal,

Het is weer een nieuwe dag, dus weer een voorbeeld te zien voor jullie op het Noor! blog. En deze keer is het een layout van mij.  Zoals gewoonlijk ben ik met een wit papier aan de slag gegaan. 


Op de achtergrond ben ik begonnen met de packaging techniek met Distress Oxide. Daar over heen heb ik bloemen gestempeld ook met Distress Oxide. Van te voren kien ik wel uit waar de foto moet komen zodat niet alle bloemen onder de foto belanden, want dat zou jammer zijn.


Op de label vellen zag ik 'to the moon and back' staan en die vond ik toepasselijk om op het ornament te plakken. Het ornament heb ik zelf gesneden van kurk.



Daarop heb ik het script stempel 6410/0468 gezet alsmede ook op de achtergrond. Ik heb het aangekleed met bloemetjes, blaadjes etc.

 

Langs de randen komen nog meer labels terug als een soort clustertje. De letters 123 heb ik uit een kaartje gesneden van het papier 6011/0536


Super leuk vind ik ook het schuldrandje. Deze heb ik uit het labelpakket Pink Petals 6011/0412 geknipt. Daar komen ook de labels uit:

Nog wat aankleding uit mijn eigen stash en de layout is klaar. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren.

groetjes en tot een volgende keer!

Annette

3 opmerkingen: