vrijdag 11 januari 2019

SCR@P Challenge #13

Hallo scrappers.

Vandaag wil ik jullie laten zien hoe mijn LO, die ik gemaakt heb voor de 13e scrapuitdaging van Noor! Design tot stand gekomen is. Dit is de sketch die geplaatst is:


En met deze schets heb ik de onderstaande LO gemaakt:

Voor deze LO heb ik een vel van het mooie Noor papier Winter Wonderland gebruikt.


Uit stroken papier heb ik de rij kleine boompjes gestanst.


Deze stroken heb ik onder elkaar geplakt.


Langs de rand met de boompjes heb ik met mijn schaar geragd zodat deze randen wat groffer worden.
Bij het opplakken van deze stroken heb ik achter de boompjes geen lijm gedaan zodat de boompjes wat meer los blijven staan van het achtergrondvel.


De grotere bomen heb ik gemaakt met de stans Silent Night Christmas Tree.

6002/1144 Silent Night Kerstboom    

Op de stroken en op de kerstbomen heb ik met gesso wat spatten en accenten aangebracht. De grotere bomen heb ik met foamtape opgeplakt.


De tekst Winter Wonderland is gestanst met deze stans:


De sneeuwsterren op de foto's zijn gemaakt met deze stans. Deze set sneeuwkristallen vind ik erg leuk omdat de grootte en de vormen van de sneeuwkristallen zo verschillend zijn.


Deze foto's heb ik al weer een aantal jaren geleden gemaakt, in december 2012. Ik ben gek op sneeuwfoto's met zo'n mooie blauwe lucht. Ik weet nog goed dat ik er destijds een middag op uitgetrokken ben om allemaal mooie foto's te maken. Ik kon maar niet stoppen met fotograferen.

Groeten Hanny

3 opmerkingen:

  1. Hello!
    Thanks for stopping by. Please feel free to leave a comment or feedback. I appreciate them all~Happy stitching thank for sharing.
    iwin89

    BeantwoordenVerwijderen