dinsdag 21 mei 2019

Summer Vibes

Hoi allemaal,

Fijn dat jullie er weer zijn. Vandaag op ons blog in plaats van een kaart een scrap lay out. Ik heb stapels (oude) foto's waaraan ik mooie herinneringen heb. Nu liggen ze in de kast op een stapel en het is zo leuk om er iets moois van te maken. Sinds ik het scrappen van foto's heb ontdekt, ben ik niet meer te stoppen.


Ik heb gebruik gemaakt van WaterArt papier van het formaat 30,5 bij 30,5 cm. Deze heb ik eerst met inkt bewerkt. Voor iemand die niet echt houdt van kliederen, is dit al heel wat. Ik heb mijn achtergrond gemaakt met memento inkt. 

6002/0825 Scr@p stencil - Pijlen

Beetje inkt op mijn kliedermap met een beetje water vermengt met een plastic boterhamzakje en daarmee heb ik kleur aangebracht op mijn vel. Door rustig te deppen krijg je mooie afdrukjes. Ik heb het op dit vel gedaan met de kleuren Pear Tart, Cantaloupe en Teal Zeal omdat dit de kleuren zijn die een beetje voorkomen in mijn foto.

 6002/0979 Mixed Up Stansmallen Honingraat- muur

Met de Grunge mask 6002/0862 heb ik nog wat kleurtjes aangebracht op mijn ondergrond. Daarna heb ik onder de stukjes designpapier nog een uitgestanst muurtje, afkomstig van de Mixed Up stansmallen Honingraat - muur 6002/0979, geplaatst.

 
Vervolgens heb ik met de Scr@pstencil Pijlen 6002/0825 de rode pijlen aangebracht met de Memento  Love Letter.  Dit geeft een leuk accent aan de pagina en bovendien komt het rood voor in het drankje op de foto.
6011/0612 SCR@P Design Paper Summer Vibes
Ik heb voor het geweldig kleurrijke Scr@p Design Paper Summer Vibes 6011/0612 gekozen om de pagina op te bouwen. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van foamtape zodat ik wat diepte in de pagina krijg.

  6002/1175 SCR@P Stans Labels & Tags

Onder 1 van de stukjes designpapier heb ik, met behulp van het tag stansje van de Stans Labels &Tags c, een tag bevestigd. Altijd een leuk detail op je layout.

    

Natuurlijk hoort er een bloem bij een zomer layout. In de onze collectie van juni zit deze geweldige Summer Vibes Flower 6002/1290. 


Deze bloem met de bladeren is uit waterart papier gestanst en op kleur gebracht met memento inkt. 

  

Aan de rechterkant van de foto is nog een tag bevestigd en is er nog een set met bladeren geplaatst. De bloemetjes zijn afkomstig van de stempelset Kosmos Bloemen 6410/0499. De bloemetjes zijn ook met Memento inkt gestempeld en uitgeknipt.


De tekst "Just Looking For" is  afkomstig van het Scr@ap Design Paper Summer Vibes 6011/0612. Summer Vibes is gemaakt met Puffy Letters. 


Links boven heb ik nog 2 tags verwerkt. Deze tags zijn ook gestanst uit de Scr@p Labels & Tags 6011/0612 , nog een bloemetje en een knopje met een strikje van sisal touw erbij geplaatst en klaar is de Lay Out.


Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. Tot volgende week!

Liefs,

3 opmerkingen: