donderdag 27 juni 2019

Fijne Kerst

Hallo lieve mensen,

Wat doen we als het heerlijk zomers weer is? Juist! Kerstkaartjes maken. Noor! Design is deze maand met een super toffe collectie op de markt gekomen en natuurlijk wil ik daar dan lekker mee aan de slag!


Bij het maken van deze kaart heb ik het designpapier 'Jingle Bells' 6011/0610, het nieuwe strikje 6002/1229 en de Mistletoe takjes 6003/0094 gebruikt.



Het strikje heb gestanst uit rood cardstock en dit geplakt op wit cardstock en deze heb ik rondom uitgeknipt en gesneden zodat hij lekker opvalt.


 De vorm van de kaart is gevormd met een Dutch Doobadoo Shape Art Mal 'Frame' 470.713.146. Aan de zijkanten heb ik het mooie, fijne randstansje 6002/1285 bevestigd. Dat geeft een extra chique uiterlijk aan de kaart.


 Alle stukken designpapier heb ik gemat op metallic wit en rood cardstock en deze licht aangestipt met witte gesso voor een ijsachtig uiterlijk.


Als laatste heb ik zelfgemaakte Poinsettia-bloemen (6002/1048) met een parelhart, de mistletoe-takjes en een tekstje uit een Bella Lulu Knipvel toegevoegd.


Bedankt voor je bezoekje aan ons blog en tot een volgende keer!



2 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart! Heb zelf nog geen zin om kerstkaarten te maken! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel gaaf kaartje! De collectie is inderdaad té leuk, dus daar gaat vast wat van aangeschaft worden denk ik zo :)

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen