maandag 6 augustus 2012

Noor! Design Challenge

Goedemorgen allemaal, begin van een nieuwe week dus tijd om weer te bloggen. Eerst nog even de winnaar van de candy van de Morehead knipvellen gekozen met random. De winnaar is geworden: nummer 5 Renate! (stuur je even je adres naar info@noortje-design.nl zodat ik de prijs toe kan sturen)


We hebben van meerdere volgsters de vraag gekregen hoe het patroon van de Double Easel voor de Noor! Design Kaartenchallenge nu precies werkt. Design Team Member Jenine heeft er voor jullie een tutorial van gemaakt.
Je print het patroon dus eerst op een vel A4 cardstock naar wens. Je kunt het patroon als PDF bestand aanvragen door een e-mail te sturen naar info@noortje-design.nl. Ril het cardstock precies op een kwart van het papier (7,4 cm) en op de helft (14,85 cm) en vouw je kaart in model. Snijd daarna je cardstock in op 10,5 cm tot aan de helft van het karton.

Stempel een afdrukje, kleur deze in en stans deze uit met bijvoorbeeld een Nestabilitie. Snijd designpapier in de juiste formaten en werk je kaart naar wens af.

We hopen dat het zo een beetje duidelijk geworden is. Jullie kunnen meedoen met deze maandelijkse challenge tot eind augustus. Er is ook een leuke prijs te winnen. Klik hier voor meer informatie.

4 opmerkingen:

 1. hoi meis
  dank je wel voor de kans om te winnen meis
  renate gefeliciteerd meis, veel plezier met je mooie morehead vellen.
  de kaart is prachtig geworden, het spreekt voor zich hoe het werkt, ik ben al bezig met het kaartje voor de eerste challenge, spannend hoor
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker duidelijk zo!
  Ik heb echt zin om me te doen, de maand is nog vrij nieuw.
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd renate.
  een duidelijke uitleg van de kaart.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kaart. fijn dat het zo goed wordt uitgelegd.
  groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen