woensdag 31 oktober 2012

Vintage en nog eens Vintage

We hadden bij Noor! Design gevraagd of Terry een keertje Gast Designer wilde zijn voor het blog. Dit omdat zij een echte Vintage fan is en er in Oktober heel veel artikelen uitgekomen zijn van Noor! Design in het thema Vintage. En dit is de bijdrage van Terry:


Neem een stuk cardstock van 30 x 15 cm en vouw dit dubbel zodat je een vierkante kaart krijgt. De 2e laag is een stuk cardstock van 14 x 14 cm. De 3e laag is ee nstukje Vintage papier uit het Noor! Design paper bloc 6011/0101. Vouw de diagonale hoeken naar binnen.


Snijd nog een ander vintage papiertje uit je blokje van 10 x 4 cm en voor het bovenste laagje nog een stukje van 12 x 5 cm. Alle papiertjes matchen prima bij elkaar dus het maakt niet uit welk design je kiest! Al je lagen papier rondom beinkten voor een vintage effekt.


Kies voor je kaart een plaatje van de nieuwe Noor! Design Vintage Knipvellen en bewerk de randen met een Paper Distresser. Daarna beinkt je de randjes van je vintage plaatje. Werk je kaart af met stansjes!

15 opmerkingen:

 1. Schittered kaartje!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig vintage plaatje,
  het is toch echt wel heel mooi papier !

  Lieve grtjssss Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw prachtige kaart

  Groetjes karin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat timmert Joy! toch aan de weg. Het ene product is nog mooier dan het andere en als je dan ook nog Vintage fan bent wordt je 'hebberig' en moet je heel hard sparen om al dat moois in je hobbykamer te krijgen. Maar dat gaat lukken!
  Ik vind je kaart prachtig, maar dat had je al gemerkt!
  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart!! Heel mooi gedaan!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig kaartje.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat is deze vintagekaart super geworden, ik vind hem prachtig. Zo mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen