vrijdag 26 oktober 2012

Borduren bij de Hobbyhoeve

Ben jij ook nog steeds zo gek op de Noor! Design Borduurstencils? Dan moet je op zatedag 27 oktober a.s. zeker naar Hoeven komen. Dit keer komen bij De Hobby Hoeve de scrapkaartjes aan bod. De demo duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Jullie zijn van harte welkom in de Bovenstraat 9 in Hoeven. Dat je met de Noor! Design Borduurmallen ontzettend leuke kaarten kunt maken laat ook Gast Designer Martine hieronder aan jullie zien. Ze heeft op deze Easel kaart borduurmal 6002/1201 gebruikt, gestant uit Kraft paper.


Neem een kaart van 29 x 13 cm van Kraft paper. Ril de kaart bij 8 en 16 cm. Vouw daarna de lijnen en zo ontstaat je Easel kaart. En dan kan het leuke werk beginnen: het pimpen!


Het papier is van Simple Stories en de stempel is van Lala Land Craft, ingekleurd met Distress Markers. Als "stop" voor de Easel kaart heeft Martine dus de Noor! Design borduurmal gebruikt. Borduren is niet Martine's ding, maar gelukkig heeft ze een hele creatieve moeder die echt alles kan.... ;-)

Het meisje zit op Noor! Design Stencil 6002/0146. Ze heeft de cirkel uitgestanst uit het frame zodat er een beetje diepte in de kaart ontstaat. De Swirl is gemaakt met Floral Flourishes 6003/0008 en de bloemen zijn gestanst uit vilt. Geeft dat geen grappig effekt?

Wij zijn trots dat Martine Gast Designer wil zijn bij Noor! Design. We laten jullie heel snel nog meer van haar mooie werkjes zien!

8 opmerkingen:

 1. Dat heeft Martine zeker leuk gedaan,mooie"oude"kleuren zijn er gebruikt,groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie easelkaart!
  Lief afdrukje ook.
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart !!
  Ik kom morgen zeker even kijken bij de Hobbyhoeve in Hoeven het is een van mijn favoriete winkeltjes hier in de buurt en ik moest er morgen toch zijn kan ik mooi even de demo kijken

  liefs Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend kaartje! Prachtig van kleur.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gemaakt hoor Martine, en super details
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen