maandag 17 juni 2013

Gefeliciteerd

Design Team Member Jolanda heeft voor jullie deze label gemaakt De basis heeft ze gemaakt met een zwarte papieren label 80 x 160 mm Ze heeft er twee op elkaar geplakt, maar wel zo dat er in de zijkant ook nog twee papieren labels van 55 x 110 mm in kunnen. Het designpapier is van Authentique "curiosity" en het stempel afdrukjes van Saturated Canary die heeft ze ingekleurd met Copic's. Achter het stempelafdrukje heeft ze nog een uitgestanste Joy! Crafts - Noor! Design mal rond 3 6003/1003 geplakt. De tekststempel is gestempeld met de Joy! Crafts - Noor! Design clearstamps Button 6410/0039.

               

Het bloemetje heeft Jolanda uitgestanst met de Joy! Crafts - Noor! Design Floral Flourishes bloem 4 6002/0159 en vastgezet met een bloemetje en bespoten met Colormists zodat er een glittertje op komt.

   

De papieren labels binnenin zijn 55 x 110 cm . Ze heeft ze beplakt met designpapier van Authentique. Onder de tekstlabel heeft ze een Joy!Crafts - Noor!Design Floral Flourishes bloem 4  6002/0159 geplakt en daarboven op een tekst gestempeld met de Joy! Crafts - Noor!Design clearstamps Buttons 6410/0039. Op de labels heeft ze nog een stukje kant geplakt en door het oogje nog een stukje jute touw geknoopt.

 

Jolannda laat zien hoe mooi tekststempels kunnen zijn op elke creatie voor elke gelegenheid en met een 
mal onder je tekststempels geeft ook een mooi resultaat.

6 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende creatie, een toppertje
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet er dit fantastisch uit, erg mooi gemaakt.
  liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De labels zijn weer prachtig, supermooi!

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie tag!
  Die clear stamps zijn ook gaaf en handig!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen