donderdag 13 juni 2013

Back in Time

Hoe geweldig leuk zijn de producten van Kimya in combinatie met een uitstraling van  Noor collega Tiets in de ala Anita stijl . Design team member Anita heeft er een geweldig leuk kraft tag mapje van gemaakt met vele verborgen vakjes voor tag's, kijk en laat je terug gaan in de tijd.


Anita is begonnen met het projectje erbij te pakken van onze Tiets, maar al snel week ze af, gewoon niet z'n ster in om iets te liften maar toch denkt  ze dat het aardig gelukt is om de vele tag's van Kimya en de leuke zakjes er een plekje te geven en jullie ermee te verrassen maar vooral Tiets! Haar stempel is speciaal en op aquarelkarton gestempeld met cup o joe, ingekleurd met distress inkt en heel natuurlijk gehouden van kleur.Eronder de schitterende Cutting & Embos mal6003/1004


Het mapje kan je helemaal in je eigen maatje maken, en erin een harmonica gevouwen waar de 2 pagina's ingeplakt zijn. Op de pagina's de gevouwen zakjes, met verschillende ingangen en tag's. Ook weer de heerlijke Borduurmal 6002/1201 gebruikt samen met de shapie pen, lijkt toch net een borduurtje!


Het mapje sluit speels met een mooi kantje en een tag aan de achterzijde en dan gestrikt, de klok 6002/0219 is dubbel gestanst , zo is hij enorm sterk en kan tegen een stootje. Ik heb gebruik gemaakt van Kraft cardstock en fluweelkarton wit. Dat bewerkt met div achtergrond stempels en embossing poeders. 


Ook de schitterende mal gebruikt van Lin & Lene mal 1201/0055 dubbel geplakt afgezet met een parel
Erop de Vintage Flourisishes, die bewerkt is met cup o joe / blossom hero arts schaduw inkt en een poedertje. En heb alle back in time tekstjes gebruikt 6410/0022. Ook de koekoeksklok6002/0220 bewerkt en verhoogd opgeplakt met de joy foam blokjes.


Hier en daar een vakje waar weer een tag in verstopt is, heb de shabby embossingpoeder weer gebruikt, dit strooi je hier en daar waar je een extra accent wil geven en verhit je dmv je heatgun onder het karton te houden tot het smelt. Leuk ook om de lijn van de tagingang af te zetten met borduurmal 6002/1202, sharpy van gaatje tot gaatje tekenen en een mooi pareltje maakt het weer af.


Label/Tag lintje gemaakt 6003/0028 met de letters TIJD van het alfabet 6002/0140


In totaal 10 Kimya tags bewerkt, natuurlijk ook haar fav. labels & tags 6002/0144 in de stempel gezet. Alle teksten weer met Versamark dit is een lijm/watermerk inkt en afgewerkt in een wit embossing poeder. En zie je nu een mooie swirl achtergrond, die is weer gemaakt met de Lin & Lene zilveren achtergrond mal fantasie 1201/0051. Je bewerkt je papier met de color dusters en dat is toch weer net even een ander effect op je karton.


De achterzijde van het mapje nog even... Anita heeft er 3 dagen werk aan gehad, en dit mapje groeide onder haar handen, Tiets bedankt ze voor de inspiratie en Kimya, voor de heerlijke kraft spullen die ze  met veel plezier kocht bij op de beurs in Rijswijk.

                  

Zoals jullie al zagen is Anita druk geweest met de nieuwe stempels van de serie Back in Time en ik laat met ook even de wekker zien in de verpakking want die schitterd toch wel op haar geweldige creatie !

9 opmerkingen:

 1. Inderdaad een schitterende creatie en zoveel leuke/mooie details zijn er te zien. super gaaf!
  Mooi met zakjes en labels en hier en daar de met shabby embospoeder accentjes en ook het prachtige paier. Een topper om te bewonderen.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit schitterend...................groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit gaaffff..............
  grtjs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, het zit heel geraffineerd in elkaar! De sfeer is helemaal TOP evenals het kleurgebruik.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOO Wat is dit mooi gemaakt zeg, wat een werk zit hierin maar dat is ook wel te zien, schitterend!
  liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooie reacties, dank jullie wel hoor dames.

  Het was dan ook pittig leuk om te doen en zal de 1ste en niet de laatste zijn.

  Ik neem het graag mee 29 juni naar het Summerevent van Doe@Ding waar alle NOOR meiden te vinden zijn, tot dan,

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super gaaf prachtig gemaakt.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen